fbpx

Zagrebačko kazalište lutaka: Blagdanska čarolija

Zagrebačko kazalište lutaka

U prosincu Zagrebačko kazalište lutaka poziva gledatelje da dožive čarobno blagdansko ozračje. I ove godine vraća se slavna Božićna priča, a tu je i najnoviji naslov Medo Đuro ne želi spavati, kao i ostali omiljeni naslovi.

kazaliste lutaka

Nakon pojedinih izvedbi (točan popis nalazi se na poveznici), doći će i slavni bradonja u crvenom podijeliti djeci darove. Princip je isti kao i svake godine – roditelji prije izvedbe ostave dar na garderobi kazališta, a Djed Božićnjak uručit će ga djetetu u posebnom programu nakon predstave.

Gledatelji mogu doći bez brige, jer ni ove godine neće biti gužvi budući da je u gledalištu osiguran propisan razmak, a odrasli ulaze u dvoranu s Covid-potvrdama. A podjela darova?

Ovi neobični uvjeti probudili su kreativnost kazališnog tima koji je izumio poseban božićni stroj za darove! Ovaj šarmantan izum, koji kao da je uvezen ravno iz radionice Djeda Božićnjaka na dalekome sjeveru, osigurat će djeci potreban razmak od slavnoga Djeda, a jamačno ih i oduševiti – poručuje Zagrebačko kazalište lutaka.

Foto: Press – Zagrebačko kazalište lutaka