fbpx

Kolinda Grabar-Kitarović: Prljavo kazalište je obilježilo moju mladost

Ekskluzivno s koncerta…

ZA SCENA.HR: 1989. godine bila sam na koncertu Prljavog kazališta na trgu. Oni su doista legende. Večeras sam morala biti ovdje 30 godina kasnije jer je ovo nešto neponovljivo, rekla je predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović

Trideset godina je prošlo od legendarnog koncerta Prljavog kazališta na glavnom zagrebačkom trgu, a večeras je kultni bend napunio zagrebačku Arenu. Na koncert je došla i dobro raspoložena predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović u rokerskom modnom izdanju.

Kolinda Grabar-Kitarović

– 1989. godine bila sam koncertu Prljavog kazališta na trgu. Oni su doista legende. Oni su bend koji je obilježio moju mladost, moje odrastanje. Imala sam deset godina kad su oni počeli svirati, ali nitko nije mislio da će se jedna pjesma ‘Mojoj majci’, pjesma koja oplakuje majku, pretvoriti u hrvatsku budnicu i da će nas ona ujedinjavati i voditi. I zato sam morala večeras biti ovdje 30 godina kasnije jer je ovo nešto neponovljivo – rekla je predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović ekskluzivno za portal Scena.hr. Predsjednica je zajedno s publikom uživala u sjajnoj atmosferi koncerta legendarnog benda.
Koncert

Foto: Scena.hr, društvena mreža Kolinda Grabar-Kitarović