fbpx

Ivica Skoko i Iskra Jirsak: Ništa strogo samo romantično

Zagreb…

Ivica Skoko i Iskra JirsakDa se revije domaćeg modnog dizajnera Ivice Skoke iz sezone u sezonu željno iščekuju na poznatoj modnoj platformi Bipa FASHION.HR zasigurno nije nepoznanica. Miljenik hrvatske modne scene već je odavno postao sinonim za raskošne i profinjene večernje haljine pa i ne čudi da svojom novom, kolekcijom za proljeće-ljeto 2019. ponovno namjerava šarmirati ženski dio publike. Tako će ove sezone Ivica Skoko na najiščekivanijem 28. Bipa FASHION.HR-u predstaviti svoje nove kreacije samostalnom revijom pod pokroviteljstvom brenda Perwoll.
Nakon što je Ivica Skoko prošle sezone na tjednu mode Bipa FASHION.HR zadivio brojnu publiku kolekcijom koja je bila izazovna, urbana, ali i posve senzualna i elegantna, ništa manje ne očekuje se i ove sezone. Jako romantična i elegantna vizija najnovije Skokine kolekcije ove sezone zaživjet će u svjetlijim i pastelnim uzorcima u kombinaciji sa satenom, koji je rađen u 3D printu ruža te neobičnih lamea i šljokica. Osnovna nit vodilja po kojoj Ivica Skoko već godinama kreira haljine jest da se žene doista trebaju osjećati posebno i ženstveno.
Modnom pistom tako će zavladati haljine koje mogu biti i za dnevne i večernje varijante, maxi dužina povezane u jednu priču – ženstvenu, elegantnu i pravu proljetnu.
Ivica Skoko i Iskra Jirsak– Nova kolekcija se dosta razlikuje od kolekcije koju sam predstavio na jesen. Tada sam se usredotočio na tamne boje i materijale kao što je koža, no sada sam se odlučio za zanimljiv spoj svile i satena. Inspiraciju za ovu sezonu pronašao sam u buđenju prirode pa su modeli nekako nježniji i lepršaviji. Publiku i ove sezone očekuje pregršt haljina namijenjenih ženama koje žele zasjati u proljetnim i ljetnim večerima – s uzbuđenjem je istaknuo poznati hrvatski dizajner Ivica Skoko, koji uoči nadolazeće samostalne revije predstavlja vizuale u kojima je zaštitno lice velika obožavateljica njegovih kreacija, Iskra Jirsak. Poznata hrvatska glumica koja od nedavno glumi u novoj hit komediji ‘Ništa ljubav, samo sex’ česta je gošća Skokinih revija na kojima uvijek rado odjene njegove toalete pa i ne čudi da se baš ona pronašla u ulozi modela za novu Skokinu modnu priču.
Najupečatljiviji komadi nove kolekcije Ivice Skoke privlačit će poglede mnogobrojne publike na nacionalnom tjednu mode, koji započinje 19. i traje sve do 23. ožujka.

Foto: Zvonimir Ferina
Makeup: Ivana Bilandžija Billy
Hair: Katica Topčić za Kevin Murphy

Foto: Press – Zvonimir Ferina