fbpx

Ne propustite: Mala čuda, Fešta, Kako misliš mene nema

U siječnju: Mala čuda, Fešta, Kako misliš mene nema

U Teatru i Studiju EXIT u ovome tjednu čeka vas pregršt smijeha, emocija i zabave jer želimo da nam takva i bude 2022. godina.

Mala čuda

– Siječanjski program otvaramo novom predstavom Mala čuda koje je oduševila kritiku, ali i publiku čemu svjedoče izvedbe koje su rasporedane od premijere.

Mala čuda autorski je projekt glumice Sanje Milardović, a na rasporedu je u četvrtak 20. i u petak 21. siječnja 2022. godine u 19.00 sati u Studiju EXIT u Gundulićevoj 37/1.

Fešta

U Teatru EXIT u Ilici 208 u četvrtak 20. siječnja 2022. godine u 20.00 sati zabavite se na hit predstavi Fešta. Radi se o autorskom projektu dvoje mladih glumaca Josipe Anković i Josipa Ledine koji osim što potpisuju tekst i režiju ujedno igraju glavne uloge mladog bračnog para koji će vas kao svoje rođake, prijatelje, kumove i poslovne partnere dočekati na proslavi svoje 5. godišnjice braka na kojoj će vam otkriti baš sve o svojoj vezi.

U petak 21. siječnja 2022. godine na rasporedu je kultna predstava Kako misliš mene nema?! za koju trenutno ulaznica više nema.

Pluca

U subotu 22. siječnja 2022. godine, također u Teatru EXIT, možete pogledati predstavu Pluća koja se u studenome 2021. s Međunarodnog festivala glumca u Nikšiću vratila sa sedmom nagradom po redu; Grand Prix za najbolju žensku ulogu koji je pripao Jadranki Đokić.

Uz Jadranku Đokić, u ovoj duhovitoj i emotivnoj drami koja progovara o ljubavi i ekologiji, igra i Amar Bukvić.

Ulaznice su dostupne na blagajni Teatra EXIT (Ilica 208) 20., 21. i 22. siječnja 2022. godine od 18 do 20.00 sati.

Ulaznice za predstavu Mala čuda dostupne su i na dan izvedbe u Studiju EXIT od 18 do 19.00 sati, gdje je moguće isključivo gotovinsko plaćanje – poručuju iz kazališta.

Foto: Press Exit, Zalukar, Ana Šesto, Arbutina