fbpx

Komedija: Novogodišnja bajka za kraj godine

Komedija godinu završava koncertima!

– Na kraju i ove, za zagrebačku i hrvatsku kulturu, još jedne teške godine, kazalište Komedija želi svojoj publici donijeti ozračje novogodišnjih blagdana, s nadom da će nam sljedeća godina biti bolja u svakom pogledu.

Komedija

Besparici i virusima usprkos, u posljednjim danima 2021. našoj publici nudimo „Novogodišnju bajku“ – neka je zagriju popularni taktovi iz najboljih svjetskih opereta, zatim poznatih koračnica, polki i valcera dinastije Strauss, uvertira Jacquesa Offenbacha, Franza von Suppea, Srećka Albinija i ostalih.

Komedija

Solisti Zorica Antonić, Sandra Bagarić, Vlatka Burić Dujmović, Danijela Pintarić, Dražen Bratulić, Filip Hozjak, Đani Stipaničev, voditelji – glumci Dajana Čuljak, Vanja Ćirić, Nina Kaić Madić, Jasna Palić Picukarić, Filip Juričić, Damir Lončar, Fabijan Pavao Medvešek, Zlatko Ožbolt, Davor Svedružić te Orkestar kazališta Komedija pod ravnanjem Krešimira Batinića, svojski će se potruditi da u novu 2022. godinu uđu s osmjehom na licu.

Koncerti će se održati 29. i 30. prosinca 2021. godine u 19.30 sati te, tradicionalno, na samo Silvestrovo u 17.30 sati.

Za sve koji neće moći osobno doći u Komediju, najavljujemo direktan prijenos na Trećem programu Hrvatske radiotelevizije u petak, 31. prosinca 2021. u 17:30 sati.

Ulaznice za sva tri koncerta su u prodaji na našim blagajnama i u sustavu ulaznice.hr – poručuju iz kazališta Komedija.

Foto: Press – Komedija