Koncert za život u sjećanje na Anu Rukavinu i Vjekoslava Šuteja
By redakcija On 26 velj., 2020 At 07:41 PM | Categorized As LifeStyle, Moda, Naslovnica, Reportaže, Vijesti | With 0 Comments

Zagreb…

Koncert za život u organizaciji Zagrebačke filharmonije za Zakladu Ana Rukavina humanitarnog je karaktera

Koncert za životU sjećanje na Anu Rukavinu Erceg i maestra Vjekoslava Šuteja u petak, 13. ožujka, u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog održat će se tradicionalni, jedanaesti po redu Koncert za život. Kao i svake godine, ovaj koncert u organizaciji Zagrebačke filharmonije za Zakladu Ana Rukavina, humanitarnog je karaktera te će okupiti Koncert za životpoznate glazbenike koji, zajedno s građanima, na taj način podupiru aktivnosti Zaklade. Dio prihoda od prodaje ulaznica namijenjen je proširenju Hrvatskog registra dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica te stručnom usavršavanju mladih liječnika na području hematologije i drugih srodnih specijalizacija.
Koncert za život će se održati pod visokim pokroviteljstvom Predsjednika Republike Hrvatske i pod pokroviteljstvom Grada Zagreba.
Na Koncertu za život u sklopu Plavog ciklusa nastupit će Zagrebačka filharmonija i makedonski pijanist Simon Trpčeski pod vodstvom dirigenta Simona Krečiča, a među najljepšim djelima glazbene literature na programu će se naći djela L. van Beethovena i A. Borodina.
Uz pratnju Zagrebačke filharmonije, svi posjetitelji moći će uživati u najljepšim djelima glazbene literature te slaviti ono najdragocjenije – život. Svi koji žele biti dio ove raskošne glazbene večeri mogu ulaznice po cijeni od 120, 150 i 180 kuna kupiti na blagajni Zagrebačke filharmonije ili online na ulaznice.hr.

Foto: Press

comment closed