Lifester – nova društvena mreža hrvatskih osnivača!
By redakcija On 5 lis., 2013 At 03:30 PM | Categorized As LifeStyle, Naslovnica, Tech, Vijesti | With 0 Comments

LifsterLIFESTER je nova društvena mreža hrvatskih osnivača Luke Lorkovića, Domagoja Krpana, Nikole Kršića i Borne Penića čije je predstavljanje održanu u petak u baru ‘Excelente’. Osnivači Lifestera otkrili su nam kako je mreža nastala nakon dugotrajnog istraživanja vodećih drušvenih mreža te nakon uočavanja nedostataka i propusta koji zamaraju ljude.
– Odlučili smo napraviti mrežu koja se poistovjećuje sa korisnicima. Cilj je lakše i jednostavnije dogovaranje i druženje – otkrili su Luka, Borna Domagoj i Nikola.
Hrvatskim Facebookom, kako je već mnogi u šali nazivaju, Lifesterom su se oduševile i brojne poznate Hrvatice. Iva Jerković partnerica portala Scena.hr, modeli Maja Cvjetković, Antea Kodžoman i Vesna Jelić samo su neke koje su odlučile koristiti upravo Lifester društvenu mrežu. Aplikacija je osmišljena kao sistem koji korisnicima pruža detaljniji, a u isto vrijeme lakši način razmjene njihovih iskustava. Jezgra Lifester-a su ‘namjere’ koje vam pomažu pri dogovaranju sa ostalim korisnicima (prijateljima) te vam daju ideje ako ne znate što bi radili. Korisnici dobivaju spoj funkcija: lokacije, pozivnice i već spomenute namjere koji vam pružaju detaljan pregled evenata i lokacija te fotografije, komentare i slično.

Fotogalerija:

comment closed