fbpx

Schwarzkopf Cro A Porter-a

SchwarzkopfUsusret 22. sezoni Schwarzkopf Cro A Porter-a od 23. – 26. listopada na Zagrebačkom velesajmu/paviljon 1, uvijek iščekivana najavna kampanja – i ove sezone ponovno se stvaraju snažne emocije, ruše tabui i postavljaju mnoga pitanja.
Schwarzkopf i Cro A Porter su već dokazani trendsetteri u ljepoti i modi: Schwarzkopf kao vodeći brand na hrvatskom tržištu u segmentu boje, njege i stylinga kose, te Cro A Porter s najduljom tradicijom sezonskog prikazivanja modnih kolekcija domaćih dizajnera i inozemnih gostiju.
Valentina KuzmicSredište kampanje je žena i njena bezvremenska ljepota u kontekstu koji njeguje osobnost i individualnost te traži istinske vrijednosti u pristupu ljepoti. Ovosezonsku kampanju krase tri žene koje su izabrane zbog svoje specifične životne priče, netipičnog izgleda i stava prema svakodnevici.
Valentina Kuzmić (19) polako i uspješno gradi karijeru modela. Zbog svog prozirnog tena, crvene kose i pjegica, ljubimica je modnih urednika. Svakako netipična ljepotica izražene osobnosti, trenutno radi u Londonu gdje joj predviđaju uspješnu karijeru;
Iris RajcicIris Rajčić (33) najdugovječnije je lice na pistama Schwarzkopf Cro A Porter-a. Iako je poznato je da modeli najčešće vrlo rano završavaju karijeru na pistama, Iris ravnopravno korača s nekad upola mlađim kolegicama. Kraljica je domaćih modnih pista,  svoju svježinu održava sportskim načinom života te je besprijekoran uzor svim ženama na pragu zrelosti;
Zvončica Vucković (56) se bavi modelingom već 40 Zvoncica Vuckovicgodina, no još uvijek u posao unosi svježinu i modno zanimljiv, specifičan izgled. Individualnost i čuvanje vlastite osobnosti je ono što Zvončica stavlja u prvi plan kada je upitate za savjet čemu zahvaljuje svoju dugovječnost u poslu.
Estetika 22. Schwarzkopf Cro A Porter kampanje je bezvremenska: pročišćena, klasična i jednostavna te doista u prvi plan stavlja osobnost modela. Sve tri žene na sebi nose autorski korzet koji opisuje nago žensko tijelo, naglašavajući tako skulpturu savršenih proporcija, toliko traženom obrascu svih vremena. Korzeti su individualno i koloristički prilagođeni svakoj od žena u kampanji, čime je postignut nezaobilazni naglasak na svako pojedino lice, osobnost i različitost.