fbpx

Alka Vuica pjeva na izboru Miss i Mistera Turizma!

Kosmac

Vlasnik licence i organizator izbora Miss i Mistera Turizma Boris Kosmač, kaže, da je za njega ljepota spoj dobrog karaktera, lijepih manira i ugodne vanjštine.
– A takvi trebaju biti pobjednici našeg izbora – rekao je Boris.
U Cafe del Mar 4. srpnja održati će se finalni izbor Miss i Mistera Turizma Hrvatske. U zabavnom dijelu programa nastupiti će voditeljica Vlatka Pokos i Boris Kosmač, te glazbenik iz Slovenije Werner, Alka Vuica, Leo i Bojan Jambrošić.

Bojan

– Veselim se što će se ovogodišnji izbor povodom svečanog ulaska Hrvatske u EU održati u predivnom Poreču, koji mi je drugi dom. Atmosfera će kao i svake godine biti svečana i glamurozna. Jedanaest finalistica i finalista iz cijele Hrvatske nosit će kolekcije naših najboljih dizajnera i modnih kuća. A za veselo raspoloženje pobrinut će se specijalni gosti Alka Vuica, Bojan Jambrošić, Leo te sa zadovoljstvom potvrđujemo dolazak zvijezde iz Slovenije Wernera. Kao i proteklih godina provjereni voditeljski duo će biti Vlatka Pokos i moja malenkost. Gosti iznenađenja, koje ćemo vam na vrijeme najaviti preko portala Scena.hr, bit će poznata lica iz javnog života. Presretan sam što je naš domaćin Cafe del Mar i hotel Palazzo gdje osobno često boravim. I mogu reći da je to mjesto zabave, relaksacije i ugodnog druženja – otkrio nam je Boris.
– Pobjednici će dobiti vrijedne darove i vikend za dvoje u hotelima Palazzo i Kempinski te odlazak na svjetski izbor u Dominikansku Republiku i Novu Gvineju krajem godine.

– Finalisti će ‘Autotransom’ doputovati u Poreč, a tada se možda dogode i neke ljubavi. Ali iz Poreča će ponijeti lijepe uspomene, modno iskustvo te puno zasluženih darova – zaključio je Boris.