fbpx

Lino Červar: Ne nedostaje nam ambicije i želje za pobjedom

Mogu obećati da oni koji budu igrali će dati sve od sebe, rekao je Lino Červar

– Motivacije sigurno ne nedostaje, mislim da smo dosta homogenizirani i to je ono najbitnije. A ono drugo, imamo nedostataka kao što znate, Karačić se liječi, Štrlek će danas početi raditi s nama. Ali ono najbitnije, ne nedostaje nam ambicije i želje za pobjedom. Mogu obećati da oni koji budu igrali će dati sve od sebe, to je naša tradicionalna vrijednost. Fokusirani smo već na Japan i Katar prije svega, znamo da će nam to biti teške utakmice, iako neki pokušavaju progurati da će to biti lagane utakmice. Sigurno da već sad svi analiziramo jedni druge – rekao je izbornik hrvatske muške seniorske reprezentacije Lino Červar.

Domagoj Duvnjak

Hrvatska muška seniorska reprezentacija počela je prije dva dana pripreme za Svjetsko prvenstvo koje će se od 13. – 31. siječnja 2021. godine održati u Egiptu. Nakon dvostrukog testiranja koje su obavili, najprije antigenskog u ranu zoru u Zagrebu, a zatim i onog PCR u Poreču, sjajna je vijest da su svi negativni. Zato se od prvog dana pod vodstvom izbornika Line Červara, u dvorani Hotela Diamant radi punom parom.

Lino Červar

– U reprezentaciji je uvijek dobra atmosfera. Već smo naviknuli na nošenje maski proteklih mjeseci tako da nam te epidemiološke mjere nisu nešto novo. U Njemačkoj je bilo dosta utakmica i naviknuli smo na te protokole, ali kako nama, tako je i svima. Mi smo spremni, mi smo motivirani i jedva čekamo da počne Svjetsko prvenstvo. Primarni cilj nam je kao i uvijek ići od utakmice do utakmice, i kao i uvijek, mi gledamo da pobijedimo svaku sljedeću utakmicu. Ono što je najbitnije je zdravlje i samo neka je zdravlja – rekao je Željko Musa.

Foto: Press – HRS