fbpx

Maja Bajamić finalist showa TLZP All stars

Maja Bajamić kao Eros Ramazzotti i Tina Turner

Sedma All stars sezona bliži se svom kraju, a neizvjesnost je na vrhuncu bila i u posljednjoj emisiji ususret finalnu showa. U predfinalnoj emisiji pobjedu je odnijela Maja Bajamić kojoj je gljiva dodijelila zahtjevnu dvostruku transformaciju u talijansko-američki pjevački duet – Erosa Ramazzottija i Tinu Turner.

Maja Bajamić

Žiri i kolege oduševila je izvedbom romantične pjesme Cose Della Vita.

Maja Bajamić

– Čestitam ti od srca. Napravila si fenomenalnu točku, odličnu razliku između dva lika – istaknuo je Goran.

– Usudila bih se reći da mi je ovo najdraži hologram. Ovdje nitko nije bio u sjeni’ – rekla je Nives.

– Majo, bila si bomba. Bilo je stvarno čarobno. U potpunosti si promijenila glas i to je za svaku pohvalu – oduševila se Indira.

– Ovo je jedan od tvojih najboljih nastupa do sada i jedan od meni najboljih holograma – pohvalio ju je Igor.

Pobjednica večeri Maja Bajamić odlučila je da Nova TV u njezino ime 10.000 kuna donira udruzi Dom nade. Osim Maje, finalisti sedme sezone postali su i Saša Lozar, Mario Petreković i Damir Kedžo koji su i u predfinalu oduševili svojim transformacijama.

U posljednjoj emisiji sedme sezone koju ćemo imati priliku pogledati u nedjelju 13.lipnja, četvero finalista će se boriti za pobjedu. U finalnoj emisiji gledat ćemo Marija Petrekovića kao Willa Smitha, a Maja Bajamić zanjihat će bokovima i pjevati kao Christina Aguilera.

U liku pop ikone Justina Timberlakea pod svjetla pozornice doći će finalist Damir Kedžo, a Saša Lozar za pobjedu će se boriti utjelovljenjem legendarnog Davida Bowieja.

Ne propustite veliko finale all stars sezone showa Tvoje lice zvuči poznato u nedjelju od 20.15 sati na Novoj TV!

Foto: Press