fbpx

Martina Podgorski: Isto mislimo, isto se smijemo, pa nekad i toliko sličimo

Nevjerojatna sličnost…

Mene i Mirnu već su proglasili sestrama. Za mene i Jelenu također kažu da sličimo kao ‘jaje jajetu’ i da često na prvi pogled teško raspoznaju koja je koja, kroz smijeh je kazala lijepa Martina

Martina Podgorski, Mirna Maras, Jelena Rozga

Martina Podgorski, Mirna MarasMartina Podgorski, Mirna Maras i Jelena Rozga prošlog četvrtka bile su na izložbi kolekcije nakita ‘Gdje istok susreće zapad’ u Zagrebu. Ugledni gosti izložbe i prijatelji primijetili su da prijateljice jako nalikuju jedna drugoj. Na sličnost s Mirnom i Jelenom osvrnula se lijepa Martina Podgorski.
– Mene i Mirnu već su proglasili sestrama, što zbog iste boje kose, što zbog tog našeg karakterističnog osmijeha. A često, baš kao i neku večer dogodi nam se da se gotovo potpuno identično odjenemo. Ovaj put u stilskom sestrinstvu pridružila nam se i Jelena. Za mene i Jelenu također kažu da sličimo kao ‘jaje jajetu’ i da često na prvi pogled teško raspoznaju koja je koja – ispričala je Martina. Kroz smijeh ističe da je to taj kod plavuša.
– Jednostavno isto mislimo, isto se smijemo, isto dobro zabavljamo, pa eto nekad i toliko sličimo – zaključila je Martina te dodaje:
– Ovaj put smo slučajno pogodile sve, pa čak i nijansu laka za nokte.

Martina Podgorski, Mirna Maras

Foto: Scena.hr