fbpx

Milan Bandić: Nema korone kad je glazba u pitanju

Potpisan novi ugovor o suradnji HRT-a i KD Varoslava Lisinskog

– Ovim ugovorom smo osigurali da je u budućnosti reguliran odnos između Hrvatske radiotelevizije, odnosno glazbenika HRT-a, i Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog, na obostrano zadovoljstvo, a prvenstveno na zadovoljstvo slušatelja, gledatelja i publike – istaknuo je glavni ravnatelj HRT-a Kazimir Bačić.

HRT

Hrvatska radiotelevizija (HRT) i Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog ugovorom su potvrdili nastavak uspješne poslovne suradnje. Koncertima u organizaciji HRT-a u dvorani Lisinski nude se vrhunski događaji – najrecentnije glazbeno stvaralaštvo suvremenih domaćih i svjetskih autora, hrvatske glazbene baštine, ali i gostovanja istaknutih inozemnih i hrvatskih solista. Ravnatelj Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog Dražen Siriščević najavio je atraktivan program.
– Imat ćemo vrhunske ansamble Hrvatske radiotelevizije u dvorani Lisinski, vrhunske soliste i dirigente, koji su i od svjetskog značaja, a i hrvatska su glazbena reprezentacija – poručio je Siriščević.

Milan Bandić

Potpisivanju ugovora bio je nazočan i granonačelnik Zagreba Milan Bandić, koji je naglasio:
– Naš hram glazbe KD Lisinski spada u red najljepših koncertnih dvorana u Europi. I nema korone kad je glazba u pitanju, korona se najlakše preboli glazbom. Čestitam i HRT-u i Lisinskom na ovom ugovoru – rekao je Milan Bandić.

Foto: Press