Mirko Filipović: Lawal ima top u ruci i morat ću biti jako oprezan

Rizin Fighting World…

Mirko Filipović, Muhammed Lawal– Odličan je zaista. Ima top u ruci i morat ću biti jako oprezan. Dobro sam se pripremio. Očekujem da će me pokušati srušiti u parter. Možda ne u prvoj rundi, ali pokušat će. Borimo se samo dvije runde i nema tu puno vremena. Teško je i nezahvalno nagađati što će biti, ali ako me sruši mislim da imam bolji parter od njega – rekao je Mirko Filipović o svom protivniku.
U četvrtak navečer, 29. prosinca 2016. godine s početkom u 22.30 sati gledatelji Nove TV moći će pogledati borbu Mirka Cro Copa Filipovića protiv Muhammeda Lawala u sklopu Rizin Fighting World GP 2016. 2nd Round. Bit će to četvrfinalna Mirkova borba u pohodu na trofej Rizin Figting World GP 2016. Ovisno o ishodu meča, Cro Cop Mirko Filipović će produžiti prema polufinalu i finalu, a u tom slučaju gledatelji će također moći gledati Mirkove borbe na Novoj TV. Final round Rizin Fighting GP 2016. na rasporedu je na staru godinu.
Prvi Mirkov meč turnira gledatelji će moći pratiti pod komentatorskom palicom Vlade Bobana i sukomentatorom Zelg Galešićem, MMA borcem. Istinski ljubitelji ovog sporta moći će i uživo (besplatno) pratiti sve borbe ovog spektakla iz Tokya, na portalu Gol.hr koji od 7 sati prenosi sve borbe Rizin Figting World GP 2016.
Cro Cop u ring ulazi u 43. godini s bogatim MMA iskustvom, a u prethodnoj borbi turnira Mirko je gušenjem pobijedio Korejca Hyun Man Myunga. Njegov omjer je 32 pobjede, 11 poraza i dvije neriješene borbe, dok je njegov protivnik dosad upisao devet pobjeda, a tri puta je bio i prvak SAD-a u hrvanju.

Foto: Press