fbpx

Finale Miss Supranational Hrvatske u Novalji

Izbor ljepote…

Nova misica će dobiti vrijedne nagrade, a krajem godine Hrvatsku će predstavljati na svjetskom izboru u Poljskoj

Petra BojićU Novalji na otoku Pagu pod visokim pokroviteljstvom grada Novalje i  Turističke zajednice Novalje 7. lipnja održat će se izbor Miss Supranational Hrvatske.
Izbor će biti na vanjskom bazenu hotela Luna Island uz cvjetnu scenografiju vrtnog centra MBM čiju dekoraciju potpisuje poznati  cvjetni  aranžer Marko Pollak. Finalistice iz svih dijelova Hrvatske i dijaspore  1. lipnja okupljaju se u zagrebačkom hotelu Holiday gdje Ante Dabo, Miss Supranationalzapočinju pripreme za finale. Službeni party za pokrovitelje i suradnike bit će 2. lipnja u restoranu Mostovi.
– Izabrana nova Miss Supranational dobit će vrijedne nagrade. Tako će dobiti trogodišnju stipendiju  sveučilišta Nikola Šubić Zrinski, ogrlicu od bijelog zlata s dijamantima zlatarne Roginić, godišnju  VIP  iskaznicu fitness studia Gymnasium, koji će i pripremati pobjednicu za svjetski izbor. A tu su i vrijedne nagrade pokrovitelja Prooptika, Galko, butika Fabijana, Mistic, Lu Lei, vrijedne umjetnine La coulise… – kazale su vlasnice licence Miss Supranational Hrvatske Sanja Bjedov Popović i Ante Dabo, Miss SupranationalTamara Roglić. Pobjednica Miss Supranational će predstavljati Hrvatsku krajem godine na svjetskom izboru u Poljskoj. Jedna od voditeljica finalnog izbora će biti Hana Tabaković. Podsjetimo, prošlogodišnja Miss Supranational Hrvatske bila je Petra Bojić, koja se sa svjetskog izbora u Poljskoj vratila puna dojmova.
– Družila sam se s predstavnicama Egipta, Mađarske i Švicarske, Brazila, Ukrajine, Rusije, Malte, Australije… Dogovorile smo se da ćemo se posjećivati. Ovih 15 dana u Poljskoj kao predstavnica Hrvatske na svjetskom izboru Miss Supranational će mi ostati u lijepom sjećanju. – rekla je Petra tada za portal Scena.hr.

Foto: Scena.hr, Press arhiva