fbpx

Miss Supranational Hrvatske: Ovako je bilo na pripremama u Zagrebu

Izbor ljepote…

Finalistice sutra putuju u Novalju na završne pripreme

Miss Supranational

Finalisticama Miss Supranational Hrvatske je svaki dan priprema za finale izbora zanimljiv, iako im je svaki trenutak isplaniran. Dio priprema za finalni izbor Miss Supranational Hrvatske je u Zagrebu, a trećeg i četvrtog dana finalistice su posjetile Križevce gdje su imale fotosession u kolekcijama modnog brenda Lu Lei.

Miss Supranational

Nakon što su se vratile u Zagreb, finalistice su isprobale vjenčanice butika Mistic Exclusive. Direkcija izbora posebno pazi na prehranu finalistica, ali i na dobru formu, pa su tako finalistice dio vremena provele u fitness centru Gymnasium, koji će novu misicu pripremati za svjetski izbor.

Miss Supranational

Miss SupranationalNo kako su Zagrepčani uvijek dobri domaćini, izabranim ljepoticama Miss Supranational u subotu su dobrodošlicu zaželjeli vlasnici Khale te ih iznenadili odličnim partyjem na kraju večeri.
– Finalistice sutra u ranim jutarnjim satima autobusima Vincek putuju na završne pripreme u Novalju na otok Pag, a smjestit će se u luksuznom hotelu Luna Island gdje će 7. lipnja biti i finalni izbor Miss Supranational Hrvatske. Izbor se održava pod pokroviteljstvom Grada Novalje – kazale su vlasnice licence Sanja Bjedov Popović i Tamara Roglić.

Foto: Press – Tomislav Beroš