fbpx

Neda Parmać: Gobac i ja u nekim stvarima stvarno sličimo

U TLZP Neda Parmać kao Gobac

Nakon pobjede u prošloj emisiji koju je zaradila transformacijom u dinamičnu Fleur East, Neda Parmać u sljedećoj emisiji opet će imati energičnu ulogu u kojoj će se pretvoriti Davora Gobca iz Psihomodo popa.
– Gobac i ja u nekim stvarima stvarno sličimo. On je eksplozivan. Na momente ima mirnije kretnje, pa poludi, pa se opet vrati. On je vrhunski zabavljač i nikome nije dosadno na njihovim koncertima – rekla je Neda Parmać, a koliko zaista sliče saznat ćemo ove nedjelje.
Nakon dueta s Daliborom Petkom u ulozi Renée Zellweger, Siniša Ružić u sljedećoj emisiji opet će obući haljinu u kojoj će interpretirati Shirley Bassey s pjesmom Big spender.

Neda Parmać

– Ja sam ušao u taj vrckavi duh Shirley Bassey. Nisam još ušao u tu kvalitetu fantastičnog pjevanja, ali tu smo negdje. Dobra je pjesma i mislim da neću razočarati – rekao je Siniša.
Energična Marina Orsag u sljedećoj će epizodi glazbenog showa Tvoje lice zvuči poznato imati dvostruku ulogu, a vidjet ćemo je opet u nešto mirnijim ulogama – kao Barryja Whitea i Lisu Stansfield. Na ekranu će biti Marina u interpretaciji Lise, dok će pred žiri izaći kao jedan od najzavodljivijih vokala – Barry White s pjesmom All around the world.
– Vokalno mi je puno lakša Lisa nego Barry, ali mislim da su mi oboje ‘sjeli’ – rekla je Marina otkrivši da su joj probe za ovaj nastup bile veoma zanimljive.
Marko Braić će nakon utjelovljenja dive Arethe Franklin, uskočiti u cipele razigranog Brune Marsa i otpjevati pjesmu Finesse.
– Najteže mi je pjevati kao Bruno Mars od svih koje sam do sada imao prilike interpretirati – ispričao je Marko dodavši da se u pjesmi radi o dvoje ljudi koji su ušli u klub i zavodljivo se gledaju.
U sljedećoj epizodi nastupit će još i Fabijan Pavao Medvešek kao Dua Lipa, dok će Lu Jakelić pjevati u duetu s gostom iznenađenja i transformirati se u Antonia iz Los Del Ria. Langa Klingor Mihić utjelovit će Patricka Hernandeza, a Maria Valentića gledat ćemo u kao legendarnog Matu Mišu Kovača.

Foto: Press – Nova TV