fbpx

Nikša Kušelj kao popularni pjevač Jorgovan

Nikša Kušelj u seriji Dar Mar

– Osebujni pjevač lakih nota, velikog glasa i još većeg samoljublja ‘Jorgovan’, nosi u sebi rokerski stav prema ljepšem spolu, vinu i pjesmi i zabavljačkog majstora “fešte”. Sve to skupa čini ga urnebesno smiješnim u nastupu i privlačenja pažnje po svaku cijenu – samopromocija iznad svega. Na moje veliko zadovoljstvo dobio sam ovakav divni primjerak uloge za pamćenje. Pomno smo izabrali styling, glas, koreografiju i čitav niz doskočica da bi Jorgovan procvjetao, da bi Jorgovan zamirisao i napravio dar mar. Veliko hvala cijeloj ekipi na susretljivosti, na dobroj atmosferi i smijehu ispred i iza kamere – izjavio je glumac Nikša Kušelj.

Nikša Kušelj

Popularni pjevač Jorgovan stiže u Dizmovo nastupiti na zabavi na kojoj se prikupljaju donacije za Ljubinu otkupninu. Upravo u ovoj epizodnoj ulozi vidjet ćemo poznatog glumca Nikšu Kušelja. Umjesto dobrodošlice Mile će pjevača Jorgovana strpati u zatvor. Kako će se situacija potom razvijati saznat ćemo u večerašnjoj epizodi.
Početkom idućeg tjedan vidjet ćemo na kratko i popularnog glumca Slavka Sobina koji se u seriji pojavljuje kao Siniša Knežić, Suzanin suprug, pomoćnik ministra unutarnjih poslova.
– U seriji se pojavljujem kao lik koji dolazi kasnije poremetiti stvari – tajanstven je Sobin o svojoj ulozi, a o kakvom se remećenju mira u Dizmovu tu radi, gledatelji će morati sami pogledati u novim nastavcima popularne serije.
Koje sve nove zavrzlame i komične situacije čekaju stanovnike imaginarnog mjesta Dizmovo, gledatelji imaju priliku saznati u humorističnoj seriji ”Dar Mar” od ponedjeljka do četvrtka na Novoj TV.

Foto: Press