Novi nastavci serije Na granici na malim ekranima od ponedjeljka
By redakcija On 27 sij., 2019 At 12:19 PM | Categorized As Naslovnica, Televizija, Vijesti, Zanimljivosti | With 0 Comments

Nova TV…

Na granici– U program Nove TV od ponedjeljka, 28. siječnja 2019. godine vraća se popularna domaća dramska serija ‘Na granici‘. Novi nastavci najgledanije serije donose brojne šaljive trenutke, nova zanimljiva uzbuđenja i neočekivane zaplete u malenom selu Lokvica – poručuju s Nove TV.
Andrija, Nediljko i Mijo smišljat će tako ideje za legalni posao, ali svatko ima svoju ideju i ne mogu se nikako složiti. Gabi će bijesna tražiti Tomu jer joj je stigla rata kredita, a naći će ga u župnom dvoru gdje će ga morati spašavati od gušenja. Tomo je, pak, uvjeren kako ga Gabi još uvijek voli. S druge strane, Alma i Krešo pomagat će Tadiji da skine kilograme. Dok Tadija teškom mukom vježba, Alma i Krešo će se sve više povezivati. Stana i Zorka osmislit će plan kako da Lidiju zadrže u selu.
U međuvremenu, svi će pokušavati Petri prezentirati svoju ideju za biznis, a nakon što joj Andrija izloži svoju ideju, s njom će se i posvađati. Mira, Anđelka i Gordana, uvrijeđene što ih muževi ne shvaćaju ozbiljno, u međuvremenu će razvijati svoj plan – catering i organizaciju događaja. Lidija će nagovarati Juru da njeguju Stanu, kako bi im ostavila kuću, ali briga o Stani teža je nego što su mislili, a morat će raditi sve što ona poželi. Zorka će spočitati Tomi da je kukavica pa će se on odlučiti na doista čudan potez – otet će Gabi kako bi joj iskazao ljubav.
Rasplet brojnih nepredvidljivih situacija gledatelji će moći pratiti u novim nastavcima omiljene serije Na granici od 28. siječnja od 20.15 sati Novoj TV.

Foto: Press

comment closed