fbpx

Obitelj demantirala da je Schumacher prohodao

Lažna nada…

Nažalost, prisiljeni smo pojasniti da tvrdnja kako se Michael može kretati nije istinita, kazala je glasnogovornica obitelji Schumacher Sabina Kehm

Michael SchumacherNjemački časopis Bunte objavio je na naslovnici priču pod naslovom ‘On može hodati’ te se u članku pozivaju na neimenovani izvor koji kaže:  “Michael je slab, ali on može uz pomoć svojih terapeuta napraviti i nesigurne korake.“ Priča je objavljena uoči druge godišnjice tragične skijaške nesreće u francuskim Alpama kad je Michael Schumacher stradao. No Daily Mail piše kako je menadžment svjetskog prvaka demantirao ove navode u časopisu Bunte.
– Nažalost, prisiljeni smo pojasniti da tvrdnja kako se Michael može kretati nije istinita. Takva nagađanja su neodgovorna jer s obzirom na težinu Michaelovih ozljeda privatnost je vrlo bitna. Oni također daju lažnu nadu za mnoge uključene ljude – kazala je glasnogovornica obitelji Schumacher Sabina Kehm. Časopis Bunte je odgovorio kako oni stoje iza objavljene priče i da je nemaju namjeru niti povući ni demantirati.
Michael Schumacher je bio na odmoru sa suprugom Corinnom i djecom, a 29. prosinca 2013. godine u naselju Mirabel je stradao i od tada se njegov život nepovratno promijenio.

Foto: Wiki – Mark McArdle