fbpx

Saša Lozar: Nagrada za ovakav trud i rad je neopisiva

Saša Lozar je pobjednik sedme sezone TLZP All stars

U All Stars sezoni showa Tvoje lice zvuči poznato pobjedu je odnio iznimno talentirani majstor transformacija koji je besprijekorno utjelovljivao niz velikih glazbenih legendi – Saša Lozar.

Saša Lozar

– Nagrada za ovakav trud i rad, za ovakve ljude, je neopisiva – rekao je Saša Lozar nakon što su ga s najviše bodova podržali žiri i kolege.

Prema njegovom odabiru Nova TV će 20.000 kuna donirati Glazbenoj školi Fran Lhotka u Sisku.

Saša Lozar je pobijedio prikupivši najveći broj bodova tijekom sedam emisija. Ti bodovi pretvoreni su u startne bodove te se u finalnoj emisiji uz još tri finalista Saša borio za pobjedu. Pred žiri i ostale natjecatelje na šarenu pozornicu izašao je kao legendarni David Bowie te je i za taj nastup osvojio najveći broj bodova čime je u sedmoj sezoni showa odnio pobjedu.

– U prošloj emisiji sam ti osporila nadljudske talente i sposobnosti, ali povlačim sada to. Ovo je bilo zastrašujuće dobro, ja sam stvarno imala dojam da Bowie večeras pjeva za nas. Bio si Bowie glasom i pokretom, bolesno dobro – rekla je Nives.

– Drago mi je da si u finalu dobio mušku ulogu, potpuno si mu dorastao – komentirala je Indira.

– Za mene je Bowie jedan od najvećih ako ne i najveći i odredio je moj glazbeni ukus. Prvi put sam gledao spot uživo, izgledaš pet puta bolje i ovo je nastup dostojan finala – kazao je Igor.

Mario Petreković u finalu je nastupio kao Will Smith koji je u filmu ”Aladin” utjelovio dobrog duha. Mnogo plesa i upečatljiv scenski nastup dobio je pohvale i od žirija.

Maja Bajamić u finalu showa nastupila je ulogom vatrene Christine Aguilare. U liku pop ikone Justina Timberlakea pod svjetla pozornice izašao je i finalist Damir Kedžo.

U revijalnom dijelu finalne emisije Katarina Baban i Mario Roth u duetu su se uživjeli u uloge reperica Nicki Minaj & Karol G.

Foto: Press