fbpx

Finale Tvoje lice zvuči poznato All stars ove nedjelje

Ne propustite veliko finale hit showa Tvoje lice zvuči poznato All stars

Nakon sedam uzbudljivih tjedana ispunjenih glazbeno-scenskim spektaklima, došlo je vrijeme da se natjecatelji suoče u finalu hit showa Tvoje lice zvuči poznato koje će gledatelji imati priliku pogledati ove nedjelje.

lice zvuči

Najjači vokalno-glumački talenti u All stars sezoni showa su Saša Lozar, Damir Kedžo, Maja Bajamić i Mario Petreković koji će se u nedjelju boriti za prestižnu titulu kralja ili kraljice transformacije, odnosno pobjednika sedme sezone. Svi bodovi koje su natjecatelji prikupili u emisijama pretvaraju se u startne bodove. Saša Lozar kreće sa startnih sedam bodova, Damir sa šest, Maja s pet, a Mario sa četiri boda. Njima će se nakon finalnog nastupa u osmoj emisiji pribrojiti ocjene žirija i ostalih natjecatelja.

Finale će u nedjelju otvoriti kralj improvizacije Mario Petreković, kao Will Smith u ulozi dobrog duh iz Aladina.

– Naplesao sam se kao nikad. Ovo je putovanje bilo dosta lingvistički edukativno – riječi su kojima se Mario osvrnuo na nastupe u sedmoj sezoni showa. Novi je nastup najavio kao raskoš s mnogo plesača.

– Uživat ću u nastupu – istaknuo je te dodao da se radi o udarnom broju.

Megauloga odlične vokalistice i višestruke dobitnice Grammyja, pripala je energičnoj Maji Bajamić. Ona će se u finalu showa na pozornici za pobjedu boriti ulogom Christine Aguilare.

– Ovo je neopisivo i bogato iskustvo za mene – osvrnula se na sezonu.

– Nekako se skupilo sve to u meni, negodovanje na uloge, rubnih energija i muških i ženskih, ali posljednji nastup je zaokružio taj nastup u veliko slavlje – kazala je Maja.

– Puno je vokalno izazovnije i vježbam sam cijelo vrijeme, jer Christina skače, pjeva, ludilo je. Za kraj mi je ovo najveći izazov uključujući i moju prvu sezonu – rekla je Maja.

U liku pop ikone Justina Timberlakea pod svjetla pozornice doći će finalist Damir Kedžo.

– Sve mi je bilo super. Bila mi je super Vesna Zmijanac, prvi put sam se bavio narodnim pjevanjem – osvrnuo se na svoje nastupe sezone.

– Što je točka kompleksnija, to je više volim i volim raditi na njoj jer nemam vremena eskivirati. Jednostavno te ubaci i moraš pjevati i plesati. Čim ti stojiš, automatski ima mjesta da sam nešto iskoreografiraš, tako da više volim kad ima jako puno posla – rekao je Damir.

Ova sezona mu je bila beskrajna zabava, te je guštao kao, kako kaže ”praščić u blatu”.

lice zvuči

Saša Lozar na pozornicu Tvoje lice zvuči poznato će izaći kao kralj originalnosti, stila, imidža, stila – David Bowie.

– Razina truda koja je uložena u cijeli projekt je ogromna – rekao je Saša komentirajući posljednju sezonu showa Tvoja lice zvuči poznato.

Pjevački mu je, objašnjava, najteže bilo utjeloviti Luciana Pavarottija, a fizički Jennifer Lopez.

– Bowie je kralj i potrudit ću se kao što sam se i trudio i do sada – istaknuo je Saša dodavši da je Bowie fascinantan, jer je prava definicija umjetnika koji je utjecao na brojne druge glazbenike i glazbene smjerove:

– On je u pravom smislu riječi ikona glazbe.

Daliboru Petku i Ivani Mišerić gljiva je za posljednji nastup u All stars sezoni showa Tvoje lice zvuči poznato, dodijelila Madonnu i Malumu.

– Uvijek su mi najizazovnije visoke potpetice. Koreografija mi olakšava nastup jer mi definira što u kojem trenutku treba napraviti – prisjetio se Dalibor posljednjih tjedana.

Dalibor će ipak ovu točku u zadnjoj emisiji sezone izvesti bez Ivane, koja na žalost nije bila u mogućnosti nastupiti u finalnoj emisiji.

Baban i Mario Roth pjevat će u duetu u ulogama Nicki Minaj & Karol G.

– Drago mi je što sam bio u ovoj sezoni samo zbog toga što sam još jedanput sebi dokazao da je lijepo izaći iz svoje komfort zone – rekao je Mario.

– Ovaj put mi je sezona bila kratka, ali slatka. Mislim da sam imala najviše koreografija – kaže Katarina.

Ne propustite veliko finale sezone Tvoje lice zvuči poznato All stars u nedjelju, 13.lipnja u 20.15 sati na Novoj TV!

Foto: Press – Nova TV Tvoje lice zvuči poznato