fbpx

Suvremena priča o obiteljskim odnosima Da sam ja netko

Zagreb…

U sedam epizoda serija Da sam ja netko

Da sam ja netkoHrvatska radiotelevizija od ponedjeljka 29. travnja 2019. godine na Prvom programu (HRT – HTV1) prikazuje seriju Da sam ja netko. Dramska serija Ivone Juke Da sam ja netko suvremena je priča o obiteljskim odnosima, snimljena uz igrani film “Ti mene nosiš” koji je osvojio prestižne nagrade u zemlji i inozemstvu.
U sedam epizoda serije Da sam ja netko pratimo sudbine likova koji se bore s problemima svakodnevice, njihove ljubavi, razočaranja, uspjehe i padove. U središtu su odnosi triju kćeri i njihovih očeva: djevojčica Dora (Helena Beljan) u čiji se život vraća otac (Goran Da sam ja netkoHajduković), sitni kriminalac i diler, redateljica Ives (Lana Barić) koja se brine o dementnom ocu (Vojislav Brajović) i producentica Nataša (Nataša Dorčić) koja odgađa suočenje s ocem (Kruno Šarić) zbog obiteljskog nasilja. Glavne likove povezuje rad na sapunici čiji je virtualni svijet iluzija postavljen kao kontrast snažnom realizmu svakodnevnog života.
Prva epizoda otvara priče triju obitelji čije ćemo sudbine pratiti u sedam nastavaka. U život djevojčice Dore (Helena Beljan) nakon dužeg izbivanja vraća se otac (Goran Hajduković), sitni kriminalac i diler. Njegov povratak Dora doživljava kao spas iz kaotične obiteljske atmosfere u kojoj živi s majkom (Nataša Janjić) i mlađim bratom (Juraj Dabić). Redateljica sapunice Ives (Lana Barić) živi s ocem (Voja Brajović) koji boluje od Alzheimerove bolesti. Zbog nemoći da pomogne ocu i nerazumijevanja njegove bolesti, Ives postaje agresivna i neugodna prema osobama iz svoje okoline. Uspješna producentica sapunica Nataša (Nataša Dorčić) u promašenom je braku s Marinom (Sebastian Cavazza), čovjekom koji bježi od odgovornosti i životnih problema.
U glavnim su ulogama Lana Barić, Nataša Janjić, Nataša Dorčić, Helena Beljan, Vojislav Brajović, Goran Hajduković, Sebastian Cavazza, Filip Križan, Kruno Šarić i Juraj Dabić.
Prvu epizodu serije Da sam ja netko gledajte u ponedjeljak 29. travnja na Prvom programu Hrvatske televizije u 21.00 sat.

Foto: Press