fbpx

Od 12. kolovoza Blue Bloods i na Doma TV-u!

Blue Bloods

Slučajni DNK uzorak prouzročit će lavinu sumnje unutar najpoznatije policijske obitelji

Deseta sezona kriminalističko-dramske serije od 12. kolovoza na Doma TV-u!

blue bloods

Blue Bloods, 2010., kriminalistička dramska serija

Producenti: Fred Keller, Jane Raab
Glumci: Tom Selleck, Frank Reagan, Donnie Wahlberg, Danny Reagan, Bridget Moynahan, Erin Reagan, Will Estes, Jamie Reagan

Doma TV od petka, 12. kolovoza, donosi desetu sezonu kriminalističke serije ‘Blue Bloods’ koja prati već dobro poznatu i svima dragu televizijsku obitelj.

O seriji:
Doma TV donosi desetu sezonu planetarno popularne američke kriminalističke serije „Blue Bloods“ koja prati poslovni i privatni život poznate njujorške policijske obitelji. Akcije i napetih trenutaka neće nedostajati ni u novoj sezoni u kojoj, kao i uvijek, glavni načelnik Frank Reagan drži na okupu svoje dvije ‘obitelji’.

Trenutna sezona otvara se posebnom 200. epizodom, a odmah na početku obitelj je suočena s novim izazovima. Jamie i Eddie se polako prilagođavaju novopečenom životu kao bračni par, dok se nalaze pred pitanjem – jesu li zaista spremni na obavezu kao što je odgoj djece? Danny i Maria suočeni su sa svojim standardnim usponima i padovima, a glavni izazov za ovaj duo bit će riješiti misteriozna ubojstva dvije mlade manekenke za koje se sumnja da ih je počinio ozloglašeni diler drogom. I dok Erin ima problema na poslu s novim podređenim zaposlenikom, Frank nastavlja činiti sve što je u njegovoj moći kako bi pomogao svojoj obitelji i prijateljima.

Osim standardne postave, uskoro će gledatelje imati priliku očarati i mlađahni Joe Hill koji se ekipi pridruži kada kroz Seanov školski zadatak slučajni DNK uzorak otvori niz pitanja. Tko je ovaj misteriozni mladić i zašto je upravo on zaslužio svoje regularno mjesto za nedjeljnim ručkom obitelji te kakve veze u svemu tome ima Frank, bit će otkriveno kroz napete epizode nove sezone serije „Blue  Bloods“.

Uzbudljive i napete zaplete u kriminalističkoj seriji „Blue Bloods“ ne propustite pratiti od 12. kolovoza na Doma TV-u!

Foto: Press – Nova TV