fbpx

Ekskluzivno: Otokar Levaj: Posjeti Las Vegas, pa ako baš moraš, umri

Tvornica iliuzija…

Glumac je upoznao Las Vegas, ali nije kockao. Oduševile su ga predstave, a show Davida Copperfielda glumca je razočarao. Impresioniran je bogatom ponudom grada i ljudima

Otokar Levaj– Las Vegas je ogromna tvornica iluzija, Disney za odrasle, područje gdje vas kao Pinocchia zavode skupim igračkama koje su tu postavljene samo da bi vam uzele novac! Mi smo u tome uživali pasivno, dakle ne kockajući se. Bili smo na uistinu veličanstvenim showovima koji se nude na svakom koraku. A i kad vas ništa od te ponude ne bi zanimalo, preostala bi vam šetnja gradom koji je pustinjsku panoramu pretvorio u izlog u kojem su izložena sva svjetska čuda arhitekture. Ukratko, proveli smo se fantastično – otkrio je svoje dojmove glumac. Otokar Levaj je sa suprugom posjetio Las Vegas. Kaže da u ‘grad grijeha’ nije išao zbog kocke.
– Već da bih postao ‘pravi’ Amerikanac, moram vidjeti nekoliko zbilja nezaobilaznih destinacija kao npr. Las Vegas, Niagara Waterfalls… – ističe ekskluzivno Otokar za portal Scena.hr.

“Vječni zalaz sunca u umjetno stvorenim eksterijerima”
U Las Vegasu glumcu su bili najzanimljiviji ljudi.
Otokar Levaj– Ta znatiželjna bujica u koju se utopite i kao u nekom raftingu svladavate hotel za hotelom, senzaciju za senzacijom u nekoj vrsti vječitog zalaza sunca u umjetno stvorenim eksterijerima ili stalne ‘noći’ u kockarnicama gdje vam uz šarmantne konobarice uzimaju, kako kome, džeparac ili životnu ušteđevinu – naglasio je Otokar te nastavio:
– U toj bujici ljudi ima svih rasa i zanimanja i izgleda od misica, od djece, pa mladih do 90- godišnjaka. Svi se oni nadaju da će osvojiti nemoguće i da će se doma vratiti bogatiji. Bogatiji da, ali za još jedno iskustvo.
Otokar je u svom prepoznatljivom stilu dodao kako se Zagreb najviše približio Las Vegasu.
– I to zahvaljujući dragom Mikiju La Fontaneu čije fontane su najvjerojatnije nadahnule našeg neumornog Načelnika – našalio se glumac.

“Show Davida Copperfielda je razočarenje”
Otokar je u Las Vegasu impresionirala bogata ponuda.
Otokar Levaj– Ovdje se nudi doslovno sve što se smatra zabavom kao i svi prateći sadržaji. I što je najvažnije, sva ta ponuda ima i svoje potrošače, jer doslovno za sve treba čekat u redu ili rezervirati danima prije. Svi showovi su puni, kockarnice rade non-stop, a razni dućani nude robu vrhunskih marki kao i onu za svačiji džep – ističe. Otokar i Dunja bili su na četiri predstave.
– Tri su me oduševile, a show Davida Copperfielda je razočarenje. Nažalost, vrijeme ga je pregazilo, pa danas bolje nastupe imaju i klinci na America’s Got Talent. No zato je revija ‘Las Vegas Show’, pa Cirque du Soleil vrhunski doživljaj od kojeg zastaje dah. Pogledali smo i predstavu za djecu s izvježbanim kućnim ljubimcima koja je ostavila odličan dojam, a mene su najviše veselile reakcije djece – ispričao nam je Otokar te zaključio:

“Posjeti Las Vegas, pa ako moraš – umri!”
– Moglo bi se reći da je Las Vegas za Ameriku isto što i Napulj za Europu. Posjeti ga, ispričaj unucima ili onome tko te želi slušati što si vidio, pa ako baš moraš, umri. Naravno kad za to dođe vrijeme!

Otokar Levaj

Foto: Otokar Levaj priv. album
Fotogalerija: [nggallery id=667]