Piknik – Originalni događaj jučer otvorio svoja vrata u Zagrebu
By redakcija On 11 svi., 2018 At 12:29 PM | Categorized As Gastro, LifeStyle, Moda, Naslovnica, Vijesti | With 0 Comments

Zagreb…

Zagrepčane ovog vikenda očekuje doživljaj na otvorenom prepun iznenađenja – Piknik u Zagrebu

PiknikTeško je zamisliti da jedna od najljepših zagrebačkih lokacija, skriveno dvorište i vrt Likovne Akademije, može postati još čarobnijom. No, uz dobru unplugged glazbu, mirisnu hranu, ispijanje osvježavajućeg piva s omiljenim društvom te vizualnim detaljima koji pozivaju na uživanje i opuštanje, sinoć se u srcu Zagreba dogodila prava ljetna čarolija. Dekice, pletene piknik košare, svjećice i baldahini, zvuci najpoznatijih domaćih i Pikniksvjetskih hitova u izvedbi talentiranih Matije Cveka i Alena Đurasa, bio je više nego odličan uvod u ono što nas u Likovnoj Akademiji očekuje sve do ponedjeljka. U ovom su jedinstvenom unplugged experienceu sinoć uživala i brojna poznata lica poput Ive Šulentić, Mare Bratoš, Tamare Garbajs, Ide Prester, Larise Lipovac, glumica Nine Kaić Madić i Mije Krajcar, modela Lune Valas i Damjana Leboša, glazbenika Saše Lozara, Marka Kutlića, Jure Brkljače, blogera Ivana Čosića te brojni drugi.
Picnic Your Way druženje u Likovnoj akademiji nastavlja se i danas, a posjetitelji će imati priliku uživati uz live svirku Nikola Marjanović tria. Sutra je na rasporedu Damir Kedžo, dok je zadnji dan prvog vikenda rezerviran za Niku Turković i Matiju Cveka. Zagrepčane i ostale posjetitelje očekuje pomno pripremljen i odabran program i na Rokovom perivoju, drugoj savršenoj lokaciji od 25. do 27. svibnja, gdje će prvi zasvirati Ljetno kino, u subotu Saša Lozar, dok su čast da zatvore ovo posebno piknik iskustvo dobili Nela i Matija Cvek.

Foto: Press – Iva Kondić, Ante Gugić

comment closed