fbpx

Potraga se nastavlja: Sarah Seifert, Guy Pardillos…

Supertalent…

SupertalentNakon što je prvih deset polufinalista probilo led u emisijama uživo te smo dobili prvih dvoje finalista – Martina Kutnara i Step boyse, ove nedjelje novih desetero polufinalista stat će na pozornicu showa Supertalent kako bi izborili prolaz u finale.
Svoje mjesto u finalu pokušat će izboriti imitator Daniel Dizdar koji je mlađoj publici poznatiji kao Spužva Bob. Nakon njegovog nastupa na audiciji Maja je poželjela slušati ga bar još dva sata, a hoće li i ovoga puta doći s impresivnim repertoarom ostaje nam za vidjeti. Žiri i publiku zabavit će i šarmantni Francuz Guy Pardillos s nekim novim mađioničarskim trikovima, dok će Talijanka hrvatskih korijena, Clorinda Varricchio pokušati ponovno zadiviti žiri, posebno Martinu koja je kazala kako joj je njezin nastup bio ‘iznimno atraktivan i poprilično dosadnjikav’.
Od pjevača vidjet ćemo malenog Gabrijela Čačića, najvećeg obožavatelja Miše Kovača te Helenu Gudelj, djevojku koja je dobila same pohvale žirija i ovacije publike.
U drugoj emisiji uživo nastupit će i Scifidelity orchestra, kojima su direktan ulazak u polufinale osigurali Igor i Rene stisnuvši zlatni gumb.
Zanimljivo će biti vidjeti i nastup bubnjara Roka Dubravice čiji se nastup jedino nije svidio Martini.
Sarah Seifert‘Sljedeći put bit će još žešće!’ poručio je tada Roko, a hoće li ustrajati na tome, ostaje nam za vidjeti.
Osim Rokova nastupa, očekuje nas još jedan nastup koji je podijelio mišljenja žirija – onaj twerkerice Sarah Seifert. Svoje mjesto u finalu pokušat će izboriti i dvije plesne grupe, Megablast Junior koji plešu showdance, a na audiciji su oduševili zanimljivom koreografijom i mističnim kostimima te zagrebačku plesnu grupu B-Residence koja za cilj ima postati najbolja plesna grupa u Europi.
Svakako zanimljiva epizoda je ispred nas, a koje dvije točke će proći dalje, ostaje nam za vidjeti.
Ne propustite drugu emisiju showa Supertalent uživo ove nedjelje od 20.00 sati na Novoj TV!

Foto: Press