Prava kazališna poslastica: Komedija Lukava udovica

Gostovanje…

GK Joza Ivakić – Medijski pokrovitelj Scena.hr

Lukava udovicaU petak, 12. listopada 2018. godine s početkom u 20.00 sati, na programu kazališta Joza Ivakić je prava kazališna poslastica – komedija Karla Goldonija: ‘Lukava udovica‘ u režiji Želimira Mesarića, a u produkciji HNK u Osijeku.
– ‘Lukava udovica’ lagana je i pitka komedija, s vremenskim i prostornim pomakom, koji stvara dojam da se vremeplovom putuje u 1900. godinu, u vrijeme osječke secesije, bezbrižnosti i dobrog života. Vrijeme je oko poklada. Novo je doba u zraku. Ratovi su još daleko. Ljubav secesijski buja. Lukava udovica je u gradu. Koga li će odabrati? Spiridona, Ištvana, Arona ili Kazimira? Dođite, provjerite! – poručuju iz kazališta.
Režiju predstave ‘Lukava udovica’ potpisuje Želimir Mesarić, a u predstavi glume: Ivana Soldo Čabraja, Matea Grabić Ćaćić, Ivan Ćaćić, Vjekoslav Janković, Duško Modrinić, Aljoša Čepl, Matija Kačan, Areta Ćurković, Armin Ćatić, Mario Rade, Antonija Pintarić, Dina Vojnović, Antonio Jakupčević, Kiril Naumov i članovi Zbora i Baletne skupine HNK u Osijeku.

Foto: Press