fbpx

Bruno Mičetić trio nastupa u sklopu Ljeta na Gradini!

Na Gradini

Nastup trojice renomiranih glazbenika – Brune Mičetića, Vladimira Kostadinovića i Joe Kaplowitza predstavit će suradnju ovih vrhunskih glazbenika premijerno u programu Ljeta na Gradini ovog četvrtka, 19. kolovoza.

Na Gradini

Stil koji njeguju ovi glazbenici poštuje tradiciju u modernom ruhu, a uz autorske kompozicije izvesti će se i nekolicina jazz standarda. Bruno Mičetić već od najranije dobi pokazuje afinitete prema glazbi, a sa svojim autorskim bandom “Keops” nastupa od 1998. godine.

Kroz svoju glazbenu karijeru surađivao je s brojnim renomiranim glazbenicima, a s „Bruno Mičetić Sekstetom“ održao je koncert „Beaty Of Your Soul“u maloj dvorani Vatroslav Lisinski i snimio CD i DVD live izdanje koji je upravo objavljen u izdanju „Dallas Recordsa“, a ove godine Bruno objavljuje novi album «Out of the shadow».

Vladimir Kostadinović je nagrađivani bubnjar voditelj, skladatelj i aranžer te jedan od najtraženijih bubnjara europske jazz glazbe. Ostvario je brojne inozemne glazbene suradnje tijekom kojih je pozornicu dijelio s vrsnim svjetskim glazbenicima i osvojio nagrade, a nastupao je i u kazališnim predstavama. Joe Kaplowitz profesionalno je počeo nastupati već s 15 godina u Washingtonu, a diplomirao je glazbu na Državnom sveučilištu Youngstownu.

Od 1999. Joe je vodio jazz grupe u nastupima u Bijeloj kući i na glazbenim prostorima poput Blues Alley, The Knitting Factory i The House of Blues, nakon čega je živio i svirao u New Yorku. Trenutno svira klavir, piše i aranžira za orkestar Hrvatske radiotelevizije, svira tubu u Simply Brass Quintetu i vodi orguljaški trio Joe Kaplowitz Trio.

Cijena ulaznica u sklopu Ljeta na Gradini iznosi 40,00 kn i mogu se nabaviti u Vintage baru na Trstskoj gradini, u Dallas Music shopu te putem platforme mojekarte.hr. Koncert počinje u 21.30 sati, a ulaz Gradine otvara se u 20.30 sati.

Foto: Press