fbpx

Predsjednik Davor Šuker primio priznanje Fadil Vokrri

Priština…

Davor Šuker, predsjednik HNS-a, dobitnik je Međunarodne zlatne nagrade Fadil Vokrri

– Iznimna mi je čast primiti ovo priznanje od dragih prijatelja s Kosova, uz prisjećanje na velikog Fadila Vokrrija. Kosovska reprezentacija dokazuje svoju vrijednost u europskim razmjerima i vjerujem da će FIFA, UEFA i HNS i u budućnosti moći pružiti potporu daljnjem razvoju nogometa na Kosovu – rekao je Davor Šuker.
Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker primio je u utorak u Prištini Međunarodnu zlatnu nagradu Fadil Vokrri. Šukeru je nagrada uručena na svečanoj dodjeli u Prištini, a zaslužio ju je svojom podrškom Kosovu pri traženju članstva u Uefi i Fifi, prijateljstvom s Fadilom Vokrrijem, statusom jednog od najpoznatijih europskih i svjetskih nogometaša te ulogom predsjednika saveza koji se okitio svjetskim srebrom, stoji u obrazloženju.
Uz Šukera, delegaciju Hrvatskog nogometnog saveza činili su viši savjetnik predsjednika Zorislav Srebrić te koordinator suradnje županijskih saveza Stjepan Merkaš.
Dodjela je održana pod pokroviteljstvom kosovskog premijera Ramusha Haradinaja uz partnerstvo Nogometnog saveza Kosova te prisustvo 400 visokih uzvanika.

Foto: Press – Hrvatski nogometni savez/arhiva