fbpx

Rod Stewart idućeg ljeta stiže na jedrenje duž hrvatske obale

Pjevačka zvijezda…

Legendarni rocker Rod Stewart najavio je da ga sljedećeg ljeta očekuje jedrenje duž hrvatske obale, na što ga je nagovorila Nicole Artukovich, djevojka njegovog sina Liama, inače Hrvatica

Rod Stewart– Iznimno smo zadovoljni odazivom publike za nastup Roda Stewarta, a posebice nakon što nas je i on sam tijekom posljednjeg susreta iznenadio interesom za Hrvatsku i velikom željom da upozna našu zemlju. Usprkos osmom desetljeću života, Stewartova energija i životni polet uistinu su inspirativni te ne sumnjamo da će iste pokazati i na koncertu u Zagrebu – poručio je direktor Star Produkcije, Alen Ključe.
Dok su brojni obožavatelji već pohrlili kupiti karte za dugoočekivani nastup u zagrebačkoj Areni, Sir Rod Stewart otkrio je da skorašnji koncert u Zagrebu neće biti i njegov jedini posjet Hrvatskoj.
Legendarni rocker najavio je da ga sljedećeg ljeta očekuje jedrenje duž hrvatske obale, na što ga je nagovorila Nicole Artukovich, djevojka njegovog sina Liama, inače Hrvatica.

Rod Stewart

Rod StewartIako su male šanse da će se tijekom odmora uhvatiti mikrofona, njegove poklonike u Hrvatskoj zasigurno će razveseliti pomisao da zvijezdu možda susretnu u nekoj manje formalnoj situaciji.
No, turizam i prirodne ljepote za rock superzvijezdu nisu prva asocijacija na Hrvatsku. Kao veliki nogometni fan, na spomen Lijepe naše Sir Rod Stewart će prvo spomenuti svima dobro poznato ime – Slavena Bilića, aktualnog trenera engleskog prvoligaša West Ham United.
A u pauzi između nastupa i praćenja omiljenog sporta pjevačka zvijezda marljivo priprema i nove materijale. Tako je otkrio da su u pripremi čak dva nova albuma – jedan će sadržavati ponovno snimljene i remiksirane hitove, dok će se na drugom nalaziti potpuno novi materijali.

Foto: Press