fbpx

Video: Poruka koju je Luka Modrić poslao Subašiću!

Bordeaux…

Tajna poruka Luka Modrić - Srna- Subašić– Penali su uvijek lutrija, protiv Češke nisam mogao ništa, a Ramosa sam sačekao i obranio. Prišao mi je Srna i kazao savjet od Modrića da ga pričekam i bacim se udesno. Falili su nam glavni igrači, ali su ih ovi momci koji su ih zamijenili pokazali da su zasluženo u reprezentaciji – rekao je Danijel Subašić nakon utakmice za HTV.
Reprezentacija Španjolske je u 72. minuti utakmice dobila poklonjeni jedanaesterac od suca, a nakon što je Aduriz gurnuo Vrsaljka na Davida Silvu koji je potom pao u šesnaestercu. Prije izvođenja kaznenog udarca kapetan Vatrenih Darijo Srna došao je do Subašića i nešto mu šapnuo na uho. A prije prenošenja Lukine poruke, Luka Modrić je viđen kako uz aut liniju dobacuje Srni što da prenese Subašiću. Luka Modrić i Sergio Ramos suigrači su iz Real Madrida, pa ako je netko znao kako stoper i kapetan španjolske reprezentacije puca jedanaesterce, onda je to naš Luka. Naš vratar Danijel Subašić bio je jedan od junaka u pobjedi Hrvatske protiv Španjolske.
Nakon utakmice i svjetski mediji su se raspisali o poruci koju je Luka poslao našem vrataru.
– Luka Modric passed on a secret message to Croatia captain Darijo Srna to prevent Sergio Ramos scoring his Spain penalty in their Euro 2016 clas

Foto: Screenshot YouTube
Video: [vsw id=”hvCdvtInvNA” source=”youtube” width=”425″ height=”344″ autoplay=”no”]