fbpx

Serengeti 2: Novi likovi, nova suparništva

Serengeti 2

U petak, 14. siječnja 2022. godine na programu HRT – HTV2 s početkom u 20.05 sati, na programu je dokumentarna serija Serengeti 2.

Serengeti 2

Novi likovi, nova suparništva. Isti spektakularni okoliš. Druga sezone dokumentarne serije Serengeti 2 ponovno nas vodi u netaknuti kutak afričkog Serengetija s novim dramatičnim pričama iz života stvarnih životinja.

Serengeti 2

Serija donosi dramatične i emocijama nabijene međusobno povezane priče o legendarnim životinjama iz savane. Kroz priče se provlače humor, tuga i krajnja napetost dok se pojavljuju novi likovi, a oni već poznati nastavljaju svoje priče.

Serengeti 2

Pavijan Bakari nastoji se snaći u obiteljskom životu. Lavica Kali donosi tešku odluku. Stiže obitelj leoparda čiji umiljati pustolovni mladunci stavljaju majčino strpljenje na kušnju dok se privikavaju na svoj novi dom. Uronite u složene odnose, uzbudljive bitke i nježne trenutke kojima su popraćeni životi najzanimljivijih likova prirode.

1. epizoda

Lavica Kali bori se s lijenošću Sefua i ostalih mužjaka. Sefu joj je vječno bio za petama, no njezino konačno odbijanje dovodi do tragedije. Ljubomora u čoporu pavijana prijeti mirnodopskoj Bakarijevoj vladavini. Mladunci leoparda, Mzuri i Dada, uče verati se na drveće i bježati od hijene Zalike.

Mzuri odlazi u samostalnu pustolovinu koja vodi u opasnost. Mužjak Zebre Punda brani Shani i njihovo novo ždrijebe u spektakularnoj borbi protiv mužjaka lutalice. Novorođeno mladunče gnua, čije je ime Gnu, u utrci je s vremenom dok nastoji ovladati dugim nogama prije nego što ga pronađe hijena Zalika.

Sprema se velika oluja koja donosi sveopći potop te pavijani ostaju zarobljeni na stablu, a slonicu Nallu pogađa nesreća.

Serengeti 2
Naratorica: Lupita Nyong’o
Epizoda (broj): 1.
Epizoda (naslov): Spletka
Epizoda (orig. naslov): Intrigue
Odabrala: Mira Vočinkić

Foto: Press – HRT Serengeti 2