fbpx

Tamara Ecclestone: Hrvatska je velik dio mog života!

Iz obiteljskog života…

Hrvatska je velik dio mog života. Moja majka priča hrvatski Sophiji, pa se nadam da će i ona naučiti hrvatski

Tamara Eccleston– Znala sam da želim dojiti, ali mislila sam da ću to raditi samo prva dva, tri mjeseca,  ali sada toliko uživam u tome, i mislim da je to odlično za nju. Vidim koliko je narasla i to me veseli. Kad se rodila imala je 2.9 kilograma, a sad ima preko 5 kilograma. Gledati je kako raste i znati da sam ja odgovorna za njezin rast i napredak je uistinu divno – rekla je Tamara.
Tamara Ecclestone ekskluzivno za inMagazin otkriva sve detalje iz svog obiteljskog života. U razgovoru s novinarkom Tamara je prvi puta ispred kamere jedne televizijske emisije iz Hrvatske otvorila dušu i ispričala intimne detalje o svojoj kćerkici i suprugu, pa ćemo tako između ostalog saznati koliko ih je prinova zbližila te zašto je odlučila dojiti i koliko u tome uživa.
Hrvatska je veliki dio njenog života, a o tome svjedoči i njena izjava.
– Moja majka priča hrvatski Sophiji, pa se nadam da će i ona naučiti hrvatski. Tamara EcclestonMislim da ih je tako bolje početi učiti kada su još maleni, nego kad odrastu”.
Na pitanje planira li i ona pričati s kćerkom Tamara je odgovorila.
– Definitivno, moj hrvatski nije perfektan, ali bolje i to nego da ga uopće ne znam pričati – dodala je Tamara.
Tamara i Jay imaju dadilju no ispričala je kako ona i suprug žele sve samo raditi.
– Mi imamo dadilju, ali Jay i ja sve radimo sami. On mijenja i pelene… Naša se veza promijenila, sad pričamo o ‘kakici’, crack nipples, pelenama, dojenju tako da sigurno je nabolje prvo se udati,  a onda imati dijete. Ono što je sigurno je da nas je naša kćerkica samo još vise zbližila – zaključila je Tamara.
U inMagazinu ovog petka 23. svibnja, Tamara će ispričati sve o svom beauty brandu – liniji posvećenoj njezi kose, ispričat će i kako je smršavila iza poroda, o romantičnom odnosu kojeg ima sa svojim suprugom, gdje se vidi sljedećih pet godina, smeta li joj interes medija za njen život  te o drugim detaljima iz svog privatnog života.

Foto: Press