fbpx

Stjepan Hauser koncertom otvara Off ciklus u Lisinskom

Zagreb….

Koncert koji ne smijete propustiti donosi najljepšu i najromantičniju glazbenu večer koja će našeg slavnog violončelista predstaviti u nešto drukčijem svjetlu od onog na kojeg smo naviknuli u 2Cellos

Stjepan HauserIsključi probleme – Uključi glazbu‘ slogan je novog Off ciklusa Zagrebačke filharmonije koji za samo dva tjedna počinje u dvorani Lisinski, a u petak 6. listopada 2017. godine s početkom u 19.30 sati otvara ga ni više ni manje nego ‘čarobnjak violončela’ – jedan i jedinstveni Stjepan Hauser iz 2Cellos.
Stjepan Hauser s nestrpljenjem očekuje solistički nastup uz Zagrebačku filharmoniju u Off ciklusu te najavljuje sasvim poseban program ‘najemotivnije i najljepše glazbe ikad napisane’, dodajući da će ga svi koji ga poznaju kroz 2Cellos sada imati priliku doživjeti i u ponešto drukčijem, a opet zanimljivom glazbenom svjetlu.
I dok Stjepan bilježi najnovije uspjehe s 2Cellos na turneji po Sjedinjenim Državama, u Zagrebu se već uvelike pripremaju za koncert i bogati program koji će donijeti i više poznatih filmskih tema (Forrest Gump, La La Land), brojne simfonijske uspješnice i velike klasične hitove od Piazzolle do Rodriga.
Stjepanu Hauseru i Zagrebačkoj filharmoniji pod vodstvom austrijske dirigentice Elisabeth Fuchs u dvorani Lisinski pridružit će se i Djevojački zbor Zvjezdice, slovenska violinistica Lana Trotovšek te naš međunarodno priznati gitarist Petrit Çeku.
Ovaj novi i uzbudljivi koncertni ciklus donosi čak sedam pravih glazbenih poslastica, a nakon Stjepana očekuju nas među ostalim i kraljica sevdaha Amira Medunjanin, potom rock opera Jesus Christ Superstar u koprodukciji s Kazalištem Komedija, kao i glazba iz animiranih filmova Walta Disneyja, koji će vam doista omogućiti da ‘isključite’ probleme i ‘uključite’ ono što svi vole – dobru glazbu.
– Nekima fora, drugima neobično, svakako zanimljivo i garantirano drukčije… U svakom slučaju OFF! – zaključuju organizatori te najavljuju večer za dugo pamćenje. Isključite stoga televizore, kompjutore i mobitele i uđite u svijet Off ciklus!

Foto: Press