fbpx

Trailer od kojeg se diže kosa na glavi: Prizivanja 3 – Kriv je sotona

Prizivanja 3 – Kriv je sotona

Prizivanja 3 – Kriv je sotona je treći je film iz serije Prizivanja i sedmi Conjuring Universea. To je također prvi put da James Wan ne režira film. To ne znači da nije sudjelovao u njegovom stvaranju. Kao producent, Wan je itekako bio uključen u razvoj i nadzor priče.

Kriv je sotona

Ovaj nastavak otkriva zastrašujuću priču o teroru, ubojstvu i nepoznatom zlu koje je šokiralo čak i iskusne istražitelje paranormalnih pojava, Eda i Lorraine Warren. Jedan od najsenzacionalnijih slučajeva iz njihovih dosjea, započinje borbom za dušu dječaka, a zatim ih odvodi dalje od svega što su ikad prije vidjeli. Po prvi put u povijesti SAD-a osumnjičenik za ubojstvo će se braniti s opravdanjem demonskog opsjednuća.

Kriv je sotona

Film Prizivanja 3 – Kriv je sotona se u svim kinima počinje prikazivati ovog četvrtaka, i već sada je pokupio pozitivne kritike:

„Ovo su najmračnija Prizivanja do sad.”
Horror Buzz / Norm Gidney

“Kada sam pomislila da sam pogledala najstrašniji film ikada…dolazi činjenica da je nastao prema istinitoj priči.”
Culturizando/ Maria Victoria Vazquez

“Opako zastrašujuće, s izvrsnim izvedbama i Farmige i Wilsona.”

Redatelj filma Prizivanja 3 – Kriv je sotona je Michael Chaves, producenti su James Wan i Peter Safran, a za zastrašujući scenarij je zaslužan David Leslie Johnson-McGoldrick (“The Conjuring 2,” “Aquaman”). Scenarij je nastao prema priči Jamesa Wana i Davida Lesliea Johnsona-McGoldricka, a temelji se na likovima koje su stvorili Chad Hayes i Carey W. Hayes. U ostalim ulogama su Ruairi O’Connor, Sarah Catherine Hook i Julian Hilliard.

Film Prizivanja 3 – Kriv je sotona u distribuciji Blitza, možete pogledati već od ovog četvrtka, 3. 6. u svim kinima, u premium formatima: IMAX i 4D, kao i u 2D formatu. Ulaznice su u prodaji online i na blagajnama kina.

Foto: Press
Video: [youtube id=”2R-M3xSPJ34″ width=”600″ height=”340″ position=”left”]