fbpx

Lijepa trudnica: Marijana Mikulić zablistala u čipkastoj haljini!

Marijana Mikulić jučer je zablistala u crnoj čipkastoj haljini na promociji Agencije Zona u Sarajevu njezine agentice Anile Gajević. Glumici je pripijena haljina otkrila trudnički trbuščić. Lijepa trudnica nosila je haljinu dizajnerice Kristine Burje.

Marijana Mikulic

– S Kristinom surađujem već neko vrijeme. I jako sam zadovoljna.  Ona je strpljiva i uvijek na raspolaganju ako je neka hitna situacija. A ima i svakodnevne kombinacije koje mi super odgovaraju. Tako da i privatno i poslovno često biram njezine kreacije – otkrila je Marijana ekskluzivno za portal Scena.hr. Glumici se sviđa i to što su haljine praktične.
– Najbolje je što haljine uopće nisu trudničke, nego ih je Kristina prilagodila mojim trenutnim dimenzijama. Tako da ih nakon trudnoće mogu samo suziti i onda dalje nositi – istaknula je glumica. Marijana je jako zadovoljna još jednom haljinom talentirane dizajnerice.
– Za premijeru filma ‘Visoka modna napetost’ u Puli odabrala sam narančasto-roza haljinu. U tu haljinu  sam se zaljubila na prvi pogled – rekla nam je Marijana. Glumica će drugi put postati majka. Sad je u sedmom mjesecu trudnoće i osjeća se odlično.

Marijana Mikulic

– A jako sam sretna što imam i dizajnericu koja se trudi da tako i izgledam  – kazala je predivna trudnica. Bebici se jako veseli i njezin četverogodišnji sin Ivan. Modeli dizanjerice Kristine Burje sve su više prisutni na modnom tržištu. Ovu čipkastu kreaciju Kristina je napravila još prije dvije godine i nosile su je brojne poznate osobe.