fbpx

Udala se Ana Batarelo: Dogodila mi se ljubav na prvi pogled

Lijepa trudnica…

Ana i Dubravko uskoro će postati i roditelji

Ana Batarelo

Ana BatareloJučer se udala bivša misica Ana Batarelo. Njezino srce osvojio je Dubravko Verban. Lijepa Ana kaže da se u Dubravka zaljubila na prvi pogled.
– U ljubav na prvi pogled nikada nisam vjerovala, no ljubav na prvi pogled ipak mi se dogodila prije dvije godine i to na izboru ljepote Miss Supranational na Pagu. Upoznali smo se preko zajedničkog prijatelja i ja sam rekla to je to – prisjetila se zaljubljena Ana za portal Scena.hr. Mladenci su vjenčanje proslavili u krugu obitelji u jednom zagrebačkom restoranu. Ana i Dubravko su jako sretni jer će uskoro postati roditelji.
– Nosim djevojčicu, a trudnoću dobro podnosim. Malo sam emotivnija nego prije, ali se osjećam odlično – naglasila je lijepa trudnica. Ana je prije četiri godine na svjetskom izboru ljepote Miss Planet of the Earth na Filipinima predstavljala Hrvatsku, a naglasak tog izbora ljepote je na zaštiti okoliša.
– Trebamo se više posvetiti očuvanju prirode jer smatram da sve što nesvjesno radimo loše našoj prirodi, radimo loše sebi – rekla je Ana u intervjuu 2014. godine za portal Scena.hr.

Ana Batarelo

Ana je i ponosna vlasnica laskave lente Fotomodel godine. Večer uoči vjenčanja, Ana je bila na partyju Miss Supranational Hrvatske.

Foto: Ana Batarelo priv. album, Scena.hr