Ulaznice: Vatreni u Varaždinu i Osijeku
By redakcija On 24 svi., 2019 At 08:21 AM | Categorized As Naslovnica, Sport, Sportske minute, Vijesti | With 0 Comments

Hrvatska…

Internetska prodaja ulaznica za utakmice hrvatske reprezentacije protiv Walesa i Tunisa počela je u četvrtak, 23. svibnja, a u prvih dva sata prodaje prodano je više od 1500 ulaznica.
HRVATSKA – WALES
Utakmica Europskih kvalifikacija za UEFA Europsko prvenstvo 2020. godine bit će odigrana 8. lipnja s početkom u 15:00 sati, a Hrvatska i Wales snage će odmjeriti na osječkom stadionu Gradski vrt. Ulaznice za utakmicu protiv Walesa hrvatski navijači mogu kupiti putem interneta na sljedećoj poveznici, a do 2. lipnja u 23:59 sati ulaznice će biti dostupne po pretprodajnoj cijeni. Jedna osoba može kupiti najviše četiri ulaznice. Osim svojih podataka kupac unosi i podatke o drugim navijačima za koje kupuje ulaznice.
Pretprodaja ulaznica za navijače na blagajnama sportske dvorane Gradski vrt počela je 23. svibnja te će trajati do 26. svibnja. Radno vrijeme blagajni je od 12:00 do 18:00 sati. Preostale ulaznice bit će dostupne na blagajnama po punoj cijeni od 3. do 7. lipnja.

Cijene ulaznica u pretprodaji (PORTAL ZA ULAZNICE):
Tribina Zapad dolje – 150 kn
Tribina Zapad gore – 120 kn
Tribina Istok – 80 kn

Cijene ulaznica (od 3. do 7. lipnja):
Tribina Zapad dolje – 200 kn
Tribina Zapad gore – 150 kn
Tribina Istok – 120 kn
Sjeverna tribina rezervirana je za gostujuće navijače, a Velšani ulaznice mogu kupiti preko Nogometnog saveza Walesa.

HRVATSKA – TUNIS
Vatreni će se 11. lipnja susresti s Tunisom na varaždinskom stadionu Varteks, s početkom u 20:45 sati. Ulaznice za utakmicu protiv Tunisa navijači se moći kupiti putem interneta na sljedećoj poveznici. Jedna osoba može kupiti najviše četiri ulaznice. Osim svojih podataka kupac unosi i podatke o drugim navijačima za koje kupuje ulaznice.
Prodaja ulaznica na stadionu Varteks kreće 9. lipnja, a blagajne će raditi od 9 do 18 sati.
Svi prihodi od prodaje ulaznica bit će donirani u humanitarne svrhe.

Cijene ulaznica:
Tribina Zapad – 150 kn
Tribina Istok – 100 kn
Tribina Jug – 50 kn

Foto: Press – Hrvatski nogometni savez

comment closed