fbpx

Video: Vatreni Luka Modrić sa suigračima na Emiratesovom A380

Luka Modrić sa suigračima

Hrvatski Vatreni kapetan Luka Modrić i njegovi suigrači iz Real Madrida – Marcelo, Sergio Ramos, Gareth Bale i Karim Benzema – glavne su zvijezde najnovije ‘naljepnice’, odnosno preslike na Emiratesovom zrakoplovu A380.

Luka Modrić

Ova najveća svjetska aviokompanija i glavni sponzor španjolskog kluba Real Madrid, spomenutu je naljepnicu koja prikazuje Realove zvijezde postavila na svoj A380 kako bi obilježila charter let Real Madrida iz Madrida do Abu Dhabija gdje se natječu u svjetskom klupskom prvenstvu.
Luka Modrić

Naljepnica koja prikazuje trenutne europske prvake prekriva više od 200 metara kvadratnih na svakoj strani zrakoplova A380 kojim su nogometne superzvijezde letjele u Abu Dhabi, a time lapse video preslikavanja dizajna na ovaj impozantni Emiratesov double decker možete pogledati u videu.

Ilustracija Luke Modrića i suigrača na spomenutom će zrakoplovu A380 ostati punih 6 mjeseci pa će ga obožavatelji moći vidjeti i uživo ako se nađu negdje na njegovom rasporedu letenja koji uključuje Washington, Nicu, Mauricijus, London Gatwick i Sao Paulo.

Ovo nije prvi put da su se nogometaši Real Madrida pojavili na Emiratesovom zrakoplovu A380 – aviokompanija Emirates tako od 2015. godine ponosno pokazuje povezanost s kraljevskim klubom čiji je službeni glavni sponzor od 2013. godine.

Uz to, na dresovima igrača Real Madrida istaknut je brending Fly Emirates.

Foto: Press