fbpx

Večeri dalmatinske pisme: Hari Rončević i klapa Cambi

Kaštel Kambelovac…

Veliki interes publike za ovogodišnji Kaštelanski festival Večeri dalmatinske pisme

Medijski pokrovitelj Scena.hr

dalmatinske pismeOvaj vikend ljetna će festivalska scena u Dalmaciji biti bogatija za dva velika glazbena događaja koji će se dogoditi u sklopu festivala Večeri dalmatinske pisme u Kaštel Kambelovcu. Organizatori ne kriju zadovoljstvo velikim interesom publike koji je očigledno potaknut glazbenim sadržajima i ugođajem koji u vrućim ljetnim večerima nude kambelovačka riva, kale i trgovi. Proteklih godina posjetitelji su mogli uživati u sjajnom nastupu Tamburaškog orkestra HRT-a i klape Sveti Juraj, bel canto bravurama Četiri tenora i koncertu Tomislava Bralića i klape Intrade. Ovu godinu je red na našeg velikog kantautora Harija Rončevića da se kaštelanskoj publici predstavi na najbolji način i to povodom 25 godina svoje glazbene karijere. Na koncertu, 20. srpnja 2019. godine, će ga pratiti njegov band, a kao gost nastupit će klapa Cambi.
Ovogodišnji Kaštelanski đir (21.07.) okupit će 19 klapa koje će u kaštelanskoj noći otpjevati nove autorske pjesme u konkurenciji za brojne nagrade. Šesta je ovo godina za redom da se na ovoj pozornici izvodi klapski pop, glazbeni žanr kojega je na hrvatsku glazbenu scenu na velika vrata uvela klapa Cambi prije više od 10 godina.
Festival će se održati na poljani pokraj crkve Svetog Mihovila u Kaštel Kambelovcu, a program će voditi Frano Ridjan i Mariola Milardović Perić. Karte se mogu kupiti putem Croatia Ticketsa (online), na recepciji hotela Baletna Škola (Kaštel Kambelovac), u caffe baru Gajo (Kaštel Stari) i na ulazu sat vremena prije početka koncerta.

Foto: Press