fbpx

Tajni život zoološkoga vrta

Dokumentarna serija Tajni život zoološkoga vrta

Hrvatska radiotelevizija (HRT) od srijede, 2. lipnja 2021. godine na Drugom programu (HRT-HTV2) u terminu od 16.45 sati počinje s prikazivanjem dokumentarne serije Tajni život zoološkoga vrta.

Tajni život

Veliki mravojed Pedro treba se vratiti dugogodišnjoj partnerici Bliss. No iznenada se razbolio i mora na tešku operaciju s neizvjesnim ishodom.

Tajni život

Iznimno rijetki ćelavi ibisi dobili su ptiće koji će biti oslobođeni u divljini u južnoj Španjolskoj. No najmanja Britney veoma je mršava i timaritelji moraju preuzeti hranjenje. Bude li previše pitoma, neće moći preživjeti u divljini.

Par nosoroga Beni i Asha četiri godine živio je odvojeno jer se majka Asha brinula za njihovu kćer Komalu. No Komala uskoro napušta dom i par će opet biti smješten zajedno. Hoće li se ponovno rasplamsati ljubav?

Orhidejska bogomoljka Natasha izazvala je krizu u insektariju jer je pojela sve mužjake osim jednog. Sve nade za uzgoj rijetkih kukaca polažu u dva centimetra dugog Brucea koji bi se trebao pariti s Natashom. Hoće li preživjeti?

Serija Tajni život zoološkoga vrta – HRT-HTV2 2. lipnja u 16.45 sati

Foto: Press