fbpx

Zlatko Dalić: Bez obzira izgubili ili dobili sutra, bit će seizmički poremećaj

Moskva…

Zlatko Dalić– Sretni smo što smo hrvatski narod učinili sretnim, pored svih teškoća, hrvatski narod je zaboravio na sve nedaće, ovih 25 dana živi sretno. Bez obzira izgubili ili dobili sutra, bit će seizmički poremećaj. Nadmašit ćemo Argentinu i Brazil po slavlju. To nas veseli – rekao je izbornik Zlatko Dalić.
Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić i izbornik Zlatko Dalić po posljednji put održali su konferenciju za medije prije povijesnog finala između reprezentacija Hrvatske i Francuske.
Luka Modrić– Fokusiran sam na reprezentaciju, godi kada te spominju u tom kontekstu, ali nisam opterećen time. Želim osvojiti Svjetsko prvenstvo, a na ostalo ne mogu utjecati. Zanima me samo reprezentacija, individualne stvari mi nisu prioritet – odgovorio je Luka Modrić novinaru na pitanje o najboljem igraču Svjetskog prvenstva.
– Prošao sam dosta toga u životu, najvažnije da nikada ne odustaješ i guraš naprijed. Na tom putu ima uspona i padova, ali stalno treba vjerovati u sebe i boriti se za svoje uspjehe. To me je uvijek vodilo – rekao je Luka Modrić.

Foto: Press/HNS