fbpx

Svjetske zvijezde tuguju: David Bowie bio je genije

Veliki gubitak:

Od glazbenog velikana oprostili su se Russell Crowe, La Toya Jackson, Billy Idol, britanski premijer David Cameron…

David BowieVijest da je umro David Bowie potresla je svijet i svjetsku glazbenu scenu. Bowie je umro nakon 18-mjesečne borbe s karcinomom. Tužnu vijest na društvenoj mreži potvrdio je i njegov sin Duncan Jones.
– Vrlo mi je žao i moram reći istina je. Bit ću nedostupan neko vrijeme, volim vas sve – poručio je Duncan te na društvenoj mreži objavio fotografiju s ocem iz djetinjstva. Obitelji Davida sućut je izrazila i La Toya Jackson.
– Tvoja muzika zauvijek ostaje – oprostila se La Toya.
– Molim za obitelj i prijatelje – napisao je Kanye West na društvenoj mreži. Od glazbenog velikana oprostio se Russell Crowe.
– RIP David. Volio sam tvoju glazbu, volio sam tebe, jedan od najvećih izvođača koji je ikad živio – tuguje Crowe. Billy Idol napisao je: “Iznenadna vijest da nas je napustio David Bowie dovela me do suza.” Vijest je potresla i britanskog premijera Davida Camerona.
– Odrastao sam slušajući pop genija Davida Bowiea. Ovo je veliki gubitak – napisao je Cameron na društvenoj mreži. Za Davidom tuguju i obožavatelji diljem svijeta, a na društvenoj mreži najviše dijele pjesme ‘Ashes to Ashes’ i ‘Life on Mars’.

Foto: Screenshot društvena mreža