fbpx

Conan Silveira: U Zagrebu ćemo stvarati buduće šampione!

Top Team…

Conan Silveira– Hrvatska  razumije i voli sport te je rasadnik vrsnih sportaša. Upravo zato otvaramo American Top Team centar u Zagrebu kako za Hrvatsku tako i za cijelu gravitirajuću regiju. Ovdje namjeravamo stvarati buduće MMA borce i šampione, ali i organizirati odgovarajuće treninge snage i izdržljivosti za odrasle i djecu, služeći se istom metodologijom i tehnikama koje koristimo u Americi i svijetu. Treninge će provoditi naši stručni partneri iz Hrvatske – rekao je Conan Silveira, glavni trener i suvlasnik American Top Teama pred svoj dolazak u Zagreb.
Conan SilveiraMMA legenda Conan Silveira u subotu stiže u Hrvatsku. Zajedno sa svojim stručnim timom otvara American Top Team centar u Zagrebu, a sve profesionalne borce i ljubitelje borilačkih vještina poziva na Dane otvorenih vrata u Slavonskoj aveniji 3, od 26. travnja do 2. svibnja, gdje će imati priliku vidjeti i doživjeti vrhunske treninge najvećeg MMA stručnjaka.
Conan Silveira je jedna od najpoznatijih američkih i svjetskih MMA ikona. Zajedno s Danom Lambertom i Ricardom Liboriom postavio je temelje i osnovao American Top Team na Floridi. ATT je najuspješniji centar MMA i ostalih borilačkih vještina te tjelesne spremnosti u posljednjih dvadesetak godina sa preko šezdesetak podružnica u SAD-u i svijetu. Zahvaljujući upravo borilačkom reality TV showu The Ulitimate Fighter, pokrenutom 2005., borilačke vještine (posebice MMA) postale su najbrže rastuća sportska disciplina u SAD-u. Kao vrhunski borac i sudionik borilačkih televizijskih emisija, osim po treniranju sportaša, Silveira je poznat i po obuci borilačkih vještina namijenjenih specijalcima američke mornarice te vrhunskim tjelohraniteljima iz svijeta poznatih i slavnih. Pokazni treninzi u MMA vještinama održavat će se pod vodstvom Conana Silveire i tima American Top Team Europe: Dražena Forgača, Krešimira Merčepa i Sabita Handanagića. Osim MMA treninga, provodit će se i grupni fitness treninzi snage i izdržljivosti pod vodstvom kondicijskog trenera Marina Bašića i njegovog tima trenera. Riječ je o svojevrsnim Danima otvorenih vrata ATT-a  Zagreb, koji će ugostiti i sudionike budućeg regionalnog borilačkog TV show -a FIGHT OF NATIONS.
Dani otvorenih vrata provodit će se u upravo uređenom prostoru ATT-a u Slavonskoj aveniji 3 u Zagrebu od 26. travnja do 02. svibnja 2015. godine u više dnevnih termina. Jedinstvena je to prilika za sve profesionalne borce i zaljubljenike da iz prve ruke vide kako treninge vodi jedan od najboljih trenera svijeta Conan Silveira u vrhunski opremljenom trening postrojenju American Top Teama Europe.

Za borce iz regije osiguran je besplatni smještaj u hostelu American Top Team Europe. Ulaz i sudjelovanje su u ovom razdoblju od 26. travnja do 02. svibnja 2015. godine, po izvršenoj prijavi internetom – besplatni.
Sve informacije i upis zainteresiranih za sudjelovanje na pokaznim treninzima sa Conanom Silveirom pronađite na linku.

Foto: Press