Davor Šuker: Idemo utakmicu po utakmicu!
Piše: redakcija On 14 lip., 2016 At 11:21 AM | Categorized As Sport, Sportske minute | With 0 Comments

Francuska…

Davor Šuker– Igračima i navijačima želim poručiti da ostanemo skromni i ponizni. Nismo još ništa postigli, idemo utakmicu po utakmicu. Mislim da imamo dovoljno kvalitete, a uživali su svi – od ljudi u Parizu i VIP lože, do Australije i Južne Amerike. Dobili smo čestitke sa svih strana svijeta – rekao je Davor Šuker.
Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker prokomentirao je uvodnu pobjedu Vatrenih na Europskom prvenstvu u Francuskoj, a poslije dvoboja posjetio je izabranike Ante Čačića u svlačionici.
– Čestitao sam im na velikoj borbenosti. Vidjeli ste da nije bilo jednostavno, Turska je bila dobra u mnogim segmentima, ali na kraju se nogomet igra 11 protiv 11. Nemaju veze ni proračuni ni publicitet. Mi smo mala zemlja, ali nogometno smo veliki s obzirom na plasman na 9 od 11 velikih natjecanja. Želimo nastaviti tu prekrasnu priču, želim da zadržimo ovu energiju i želim da budemo još bolji – naglasio je Šuker.
Druga utakmica skupine protiv Češke na rasporedu je u Saint-Etienneu 17. lipnja u 18,00 sati. Grupnu fazu Hrvatska zatvara 21. lipnja u Bordeauxu protiv Španjolske, a utakmica počinje 21,00 sat.

Foto: Press HNS arhiva

comment closed