fbpx

Ana Đerek najbolja na otvaranju CRO-GYM lige

Ana Đerek slavila je na parteru sa 12,850 bodova

Dvostruka hrvatska olimpijka, Ana Đerek, pobjedom je otvorila novu sezonu CRO-GYM lige. Na prvom kolu održanom u subotu u osječkom Centru Sokol, Splićanka je slavila na parteru sa 12,850 bodova, a iza nje se smjestila aktualna juniorska viceprvakinja Europe na dvovisinskim ručama Sara Šulekić. Petra Furač bila je pak treća sa 11,500 bodova na gredi.

Ana Đerek

Ovo okupljanje bilo je i kontrolno za Europsko prvenstvo koje je u Bazelu na rasporedu od 21. do 25. travnja. Žensku reprezentaciju činit će tako Ana Đerek (GK Marjan), Tijana Korent (GK MZ Macan), Christina Zwicker (ZTD Hrvatski Sokol) i Sara Šulekić (ZTD Hrvatski Sokol) koja je kriterij izborila danas s odlično odrađenim višebojem.

Paralelno s djevojkama, kontrolni trening imala je i naša muška reprezentacija i to u Sportskom gimnastičkom centru Aton u Nedelišću. Basel su već prije osigurali Tin Srbić (ZTD Hrvatski Sokol), Filip Ude (GK MZ Macan), Aurel Benović (GD Osijek-Žito) i Jakov Vlahek (ZTD Hrvatski Sokol), a danas su im se pridružili parteraš Filip Boroša (ZTD Hrvatski Sokol) i Marko Sambolec (GK MZ Macan) na konju s hvataljkama.

Foto: Press – HGS