Dinamovi kadeti brončani u Emiratima!
Piše: redakcija On 2 tra., 2015 At 10:35 AM | Categorized As Sport, Sportske minute | With 0 Comments

Hazza bin Zayed…

Dinamovi kadeti– Igrali smo u teškim vremenskim uvjetima cijeli turnir, a posebno je teška bila utakmica protiv Al Aina. Momčad je bila umorna jer nam je to bila četvrta utakmica u nekoliko dana. Sretan sam i zadovoljan pobjedom u utakmici za treće mjesto, a posebno zbog toga što smo na poluvremenu gubili 1:0. Uspjeli smo se vratiti i pobijediti što pokazuje da kao ekipa imamo karakter. Zadovoljan sam jer smo zasluženo osvojili treće mjesto i na turniru smo, uz pobjednika Al Jaziru, jedina momčad koja nema niti jedan poraz. Osim toga, naš kapetan Tolić bio je tri puta najbolji igrač utakmice i bio je u konkurenciji za najboljeg igrača turnira. Ta je titula na kraju ipak pripala igraču Al Jazire, ali ponosni smo na našeg kapetana jer je odigrao turnir na visokoj razini. To je pokazatelj da ekipa kad je prava može izbaciti pojedinca, a to je zasluga i njega samoga i cijele momčadi. Htio bih pohvaliti cijelu momčad jer su ovakvi turniri za nas veliki koraci prema naprijed. Zahvalni smo što smo dobili priliku sudjelovati na jednom ovakvom renomiranom turniru, a istovremeno zahvaljujem i cijelom svom stožeru koji je bio s nama na turniru – rekao je trener Ivan Prelec.
Dinamovi kadeti II predvođeni trenerom Prelecom osvojili su brončane medalje i treće mjesto na istaknutnom turniru ‘Hazza bin Zayed‘ u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Osim što su bili najmlađa momčad na turniru, jedna su od dvije momčadi koje su do kraja turnira ostale neporažene, a kapetan Dinama Tom Alen Tolić u četiri je utakmice tri puta bio proglašen najboljim igračem.
Dinamovi kadeti– Bila nam je iznimna čast sudjelovati na ovom turniru, kao i igrati protiv nešto starijih kvalitetnih momčadi. Nije bilo lako, ali dali smo sve od sebe i tu se odrazila naša kvaliteta i talent. Dokazali smo koliko dobru nogometnu školu imamo i svi smo jako sretni. Ponosan sam na titulu najboljeg igrača koju sam dobio u tri utakmice i puno mi to znači, ali zahvalio bih prvenstveno svojim suigračima jer su me oni izbacili kao pojedinca. Nakon turnira odmah smo se čuli i sa svojima u Hrvatskoj i svi su sretni zbog ovog uspjeha – rekao je kapetan momčadi Tom Alen Tolić.

Foto: Press

comment closed