Filip Krušlin: Odigrat ćemo što bolje i pobijediti!
Piše: redakcija On 5 pro., 2015 At 09:58 AM | Categorized As Sport, Sportske minute | With 0 Comments

Zagreb…

Filip Krušlin– Sigurno da nismo u nekoj zavidnoj situaciji, ali to je tako u sportu. Doveli smo se u tu priliku da se moramo vaditi protiv nominalno jačeg protivnika. No ne treba tražiti alibi, već se skupiti, odigrati što bolju utakmicu i pobijediti. Na kraju i ova zadnja utakmica Budućnosti sa Sutjeskom je bila u egalu, tako da u ovoj ligi svatko svakog može dobiti, pa tako i mi imamo svoje šanse iako smo dosad bili loši – rekao je košarkaš KK Cibona Filip Krušlin.
KK Cibona danas, 5. prosinca 2015. godine s početkom u 21,00 sat, u 13. kolu ABA lige dočekuje u dvorani Dražen Petrović KK Budućnost. Momčad iz Podgorice trenutno se nalazi na prvom mjestu na ljestvici te ima 10 pobjeda i samo dva poraza.
– Budućnost je u vrhu tablice i prije zadnje utakmice u Eurokupu su dobro stajali. Promjena trenera je vrlo čudna situcija, no bez obzira što dolaze kao favorit, ja od ekipe očekujem bolju utakmicu. Bez obzira na dva poraza – protiv Zvezde i Soprona, u nekim stvarima smo bili bolji. Kad nam se vrate ozlijeđeni igrači, mislim da će to sve dobiti svoj ritam. Ipak, imamo puno problema od početka sezone. Nakon Budućnosti konačno će biti više vremena, ipak je tjedan dana do utakmice sa Zadrom, tako da se nadam da ćemo napraviti kvalitetan pomak. Nakon gostovanja, kratko vremena nam je ostalo pripremiti se za Budućnost, a moramo u napadu biti manje rezervirani za razliku od Soprona. Bili smo skromni što se tiče napada i nemotivirani s obzirom da je utakmica bila nakon 48 sati. Okrećemo se toj Budućnosti, idemo se potući s njima, pa ćemo vidjeti što će biti na kraju – rekao je trener Slaven Rimac.

Foto: Press Cibona

comment closed