Goran Milović: Česi će biti težak protivnik!
Piše: redakcija On 8 kol., 2015 At 05:32 AM | Categorized As Sport, Sportske minute | With 0 Comments

Split…

Goran Milović– Česi će biti težak protivnik, ali mi ćemo se za njih maksimalno pripremiti. Realno gledajući očekivali smo da bi nam mogao doći netko od ovih top europskih ekipa, a Slovan Liberec barem na papiru izgleda kao jedan od onih protivnika koji su uvjetno rečeno među lakšima. Kažem, uvjetno rečeno, jer u ovoj fazi više nema laganih protivnika. Ali s Česima se može igrati, rekao bih da su prolazni, ali naše ambicije moramo potvrditi na terenu u te dvije utakmice – rekao je Goran Milović.
Hajduk je u Nyonu dobio protivnika za sljedeće kolo Europske lige. Na putu Hajduku za ulazak u skupine je Slovan Liberec, a utakmice se igraju 20. i 27. kolovoza i prva će biti u Češkoj. Goran Milović, kapetan Hajduka, priznaje da je zadovoljan ždrijebom, a Slovan Liberec jako respektira.
Pomoćni trener Hajduka Joško Španjić upozorio je na ozbiljnost utakmica koje slijede.
– Česi su protivnik po mjeri, iako u ovoj fazi natjecanja više nema slabog protivnika. Učinit ćemo sve da se dobro pripremimo za tu utakmicu. Slovan je lani bio tek 12. u prvenstvu, a u Europu su ušli kroz nacionalni kup i to naravno puno govori o njima. Svakoga moramo shvatiti jako ozbiljno i to ćemo napraviti sa Slovanom. Dobro ćemo se pripremiti. Nećemo ih podcijeniti – rekao je pomoćni trener Hajduka Joško Španjić.

Foto: HNK Hajduk

comment closed